Fototentoonstelling National Geographic op station Eindhoven

Ben je een dezer dagen op station Eindhoven? Vergeet dan niet om een kijkje te nemen bij de onze fototentoonstelling en augmented reality-show!

National Geographic is jarig en daarom vieren we de komende maanden feest. Onderdeel van dit jubileum is onder andere een rondreizende fototentoonstelling die tot en met februari op diverse treinstations in Nederland te zien zal zijn. De expositie, die bestaat uit 36 topfoto's uit de archieven van National Geographic Magazine, is in de maand januari te zien op station Eindhoven. Ook is er een interactieve zuil, waar nog eens 100 top foto’s kunnen worden bekeken.

Next stop: station Eindhoven
De kleurrijke beelden van de beste natuurfotografen ter wereld staan in de maand januari op station Eindhoven. Speciaal voor de foto-expositie kunnen bezoekers van dit station kennismaken met augmented reality. Via een groot beeldscherm in de hal aan de centrumzijde van het station komen reizigers en passanten oog in oog te staan met onder meer een neushoorn, een dolfijn en dinosauriërs. Tussen die spannende kennismakingen door loop je ook nog de kans om door onweer te worden overvallen.

Winactie: maak kans op een citytrip naar Berlijn
De show is te zien van woensdag 15 januari t/m vrijdag 17 januari van 16.00 uur tot 19.00 uur op station Eindhoven. Ook dan verloten we onder de delers van de grappigste of origineelste foto of video (#NatGeoExpo) een citytrip naar Berlijn! Wil je meedoen? Kijk dan op onze Facebookpagina voor meer informatie.

Video
De fototentoonstelling zal de hele maand januari te zien zijn op die locatie. De augemented reality-show draaide eerder op station Rotterdam, Utrecht en Leiden. Voor een impressie:Ben je de afgelopen dagen op station Eindhoven geweest en heb je onze augmented reality-show bekeken? Bekijk dan hier of je op de video staat met een dino, astronaut of dolfijn.

De komende maanden reist de foto-expo nog langs:

Eindhoven - Januari 2014
Den Haag Centraal - Februari 2014

loading ...


Social Media
NatGeoNL 26-01-15 19:05 Gisteren bij de lezing van Frans #Lanting niet zijn kalender of boek kunnen bemachtigen? Bestel ze hier met korting: ow.ly/HXu5K