doen Promoted

PiXperience NXT LVL

Bekijk Sluit

doen Promoted

Geniet jij van de prachtige fotografie in National Geographic Magazine? Wil je ook op niveau fotograferen? Kom dan in maart naar het (natuur)fotografie-event PiXperience NXT LVL voor tientallen inspirerende én praktische presentaties.

Datum


Op 18 en 19 maart 2017 vindt het jaarlijkse (natuur)fotografie-evenement PiXperience plaats. Het thema in 2017 is NXT LVL; dat gaat over hoe jij als fotograaf de volgende stap kunt zetten. Over hoe je je fotografisch plafond kunt doorbreken en foto’s maakt met meer impact. Elke lezing en elk seminar op PiXperience is inspirerend én educatief ingestoken: wat kun jij er als fotograaf van leren; wat kun jij toepassen in je eigen fotografie en hoe kun jij ‘the next level’ bereiken?

PiXperience NXT LVL is een tweedaags evenement dat plaatsvindt in congrescentrum “Hart van Holland” in het centrum van Nederland: Nijkerk. Deze locatie is zowel met OV als met de auto goed bereikbaar.

Het zaterdag- en zondagprogramma zullen grotendeels verschillend zijn van elkaar, waardoor je er ook een compleet weekend weg van kunt maken. Daarnaast heb je met je PiXperience ticket toegang tot de fotografiebeurs Professional Imaging in de naastgelegen loods.

Wacht niet langer en meld je hier aan voor PiXperience NXT LVL!


Bekijk ook

Ads for you!

Beste bezoeker,

We zien dat je waarschijnlijk een adblocker of andere software gebruikt die onze banners ontregelt.
Dat vinden we jammer, hiermee missen we inkomsten voor onze site die we hard nodig hebben.
Merk daarom onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel voor je tijd.
National Geographic Nederland/België

Sluiten