zien Nieuws

Win vrijkaarten voor de film L’Odyssée

Bekijk Sluit

zien Nieuws

Deze actie is gesloten.

Datum

Jacques-Yves Cousteau leeft in een paradijs. Hij leeft met zijn vrouw en twee zonen in een prachtig huis dat uitkijkt over de Middellandse Zee. Overdag duiken ze, ’s nachts kijken ze naar de sterren. Toch is de avontuurlijke Cousteau niet tevreden, hij gelooft met heel zijn hart in ontwikkeling en vooruitgang. Dankzij zijn uitvinding, een apparaat waarmee je onder water kunt ademen, heeft hij een nieuwe wereld ontdekt. Een wereld die hij met zijn boot Calypso verder wil bestuderen.

Na een aantal jaren wordt Cousteau een beroemdheid. Hij staat door zijn ontdekkingen en films die hij maakte bekend als een avontuurlijke dromer. Cousteau is vooral bezig met presteren, maar zijn zoon Philippe ziet steeds meer in hoe vervuild de zee aan het raken is. Hoewel vader en zoon dezelfde liefde en passie voor de natuur delen, is een conflict onvermijdelijk.


National Geographic mag twee vrijkaarten weggegeven voor de film. Om de ervaring compleet te maken krijgt de winnaar ook twee duiklessen cadeau van duikschool Divection! Wil je meer informatie over de duikschool? Klik dan hier.  Zo kun jij ook de wonderlijke onderwaterwereld gaan ontdekken die de wereld rijk is.

© www.corkuyvenhoven.com

Winnen
Wil jij naar L’Odyssée en leren duiken? Vul dan het onderstaande winformulier in en maak kans op dit prijzenpakket! De naam van de winnaar wordt bekendgemaakt op deze pagina. National Geographic neemt contact op met de winnaar. 


Bekijk ook

Ads for you!

Beste bezoeker,

We zien dat je waarschijnlijk een adblocker of andere software gebruikt die onze banners ontregelt.
Dat vinden we jammer, hiermee missen we inkomsten voor onze site die we hard nodig hebben.
Merk daarom onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel voor je tijd.
National Geographic Nederland/België

Sluiten