Webspecials
Toplijst
7 betoverende tuinen

Deze zeven tuinen geven niet alleen inzicht in alles wat lokaal groeit en bloeit, maar laden ons op met hun groene energie en bieden een moment van serene rust. Zoals alleen de natuur dat kan.

Lees verder ›
Toplijst
Adembenemende autoroutes

Adembenemende vergezichten, fraaie haarspeldbochten en diepe ravijnen: schrijver Freda Moon heeft menig autoroute verkend. Deze 5 routes staan garant voor honderden enerverende kilometers.

Lees verder ›
Blog
Miss yellow hair, hello!

10-03-2014

Vanaf mijn tweeëntwintigste reis ik bijna continu alleen de wereld over als freelance journalist voor Nederlandse tijdschriften, kranten en websites. Geweldig cool, al vond ik het wel jammer dat ik voor mijn écht goede reisverhalen, de smeuïgste...

Lees verder › Blog
Blog
Noors-Lapland: speeltuin van de natuur

06-03-2014

De volgende ochtend – na een stevig ontbijt met vers brood, een sleepartijtje en een prachtige zonsopkomst – was het tijd voor rendiersleeën.

Lees verder › Blog
Reportage
Lopen in Groot-Brittannië
Lopen in Groot-Brittannië uit editie 02/2014

Avonturier Jolanda Linschooten ging op zoek naar rust en ruimte. Daartoe volgde zij wekenlang de langeafstandspaden van Groot-Brittannië.

In deze editie: De heilige stad Jeruzalem |  Cowboys in Queensland | Lopen in Groot-Brittannië | Riga: culturele hoofdstad 2014 | 10 autoroutes | Wijnland Tsjechië | Swingend Singapore | Galicië: land van steen

Shop
Reisgids Marokko

Deze exclusieve reisgids - met sublieme fotografie - neemt u mee naar de bekende en minder bekende bezienswaardigheden. De selectie is uniek en biedt u de kans om het land te bereizen zoals dat nog nooit met een reisgids mogelijk was.

€  24,95


 
Geselecteerd voor het Magazine
Water alexanderkoenders63
Geselecteerd voor het Magazine
Ready to jump Peterr


Social Media
NatGeoNL 18-04-14 13:30 Jouw mening telt! Vul onze enquête in en maak kans op een National Geographic-canvastas: bit.ly/1hPcZzF http://t.co/m5p7PRyQgE
Nieuwsbrief ›
Blijf op de hoogte van National Geographic.
Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief.
Alle edities
Uit NG Magazine
Reportage
Exotische huisdieren

Overal ter wereld houden mensen wilde dieren: in de tuin, garage, kelder, huiskamer, badkamer, een enkele keer zelfs in bed. Vermoedelijk leven er meer exotische beesten bij mensen thuis dan in dierentuinen.

Uit NG Junior
Video
Op NG Channel
Vanavond