Webspecials
Actueel
Herleef de Berlijnse Muur Herleef de Berlijnse Muur

Na de enorme ontwikkeling die Berlijn in de afgelopen 25 jaar heeft doorgemaakt, zou je haar rijke verleden bijna vergeten. Toch zijn er nog genoeg plaatsen die herinneren aan de historie van de Duitse hoofdstad.

Lees verder ›
Actueel
Het tweede Traveler Café: wederom een groot succes! Het tweede Traveler Café: wederom een groot succes!

Op 6 november vond de tweede editie plaats van het Traveler Café, een avond waarop lezers en fans in contact kunnen komen met de fotografen en redacteuren die werken voor het grootste reisblad van Nederland!

Lees verder ›
Actie
Tweet je beste reisverhaal – de winnaar is bekend! Tweet je beste reisverhaal – de winnaar is bekend!

De winnaar is bekend! Het beste reisverhaal van maximaal 140 tekens lees je hier!

Lees verder ›
Actueel
Hoe kook je Kosovaars? Hoe kook je Kosovaars?

Na boeken over de Indiase en Vietnamese keuken, wijdt Mirjam Letsch nu een kookboek aan Kosovaarse recepten – het eerste in zijn soort! In een interview vertelt de auteur over haar ervaringen in Kosovo en de verrukkelijke gerechten die het land rijk is.

Lees verder ›
Actueel
Hiphop-tour in New York City Hiphop-tour in New York City

De bustours van Hush Tours in New York zijn eigenlijk een groot feest: grootmeesters van de rap leiden bezoekers langs de belangrijkste plekken uit de geschiedenis van de hiphop en leven zich in de bus uit met de microfoon. Hiphop you don't stop!

Lees verder ›
Actie
Deel je favoriete boek en maak kans op 2 titels van National Geographic! Deel je favoriete boek en maak kans op 2 titels van National Geographic!

Wat is jouw favoriete boek waarin een reisbestemming een (hoofd)rol speelt? Deel de titel met ons en maak kans op twee boeken van National Geographic t.w.v. €55,-!

Lees verder ›
Actueel
Uit de as herrezen: One WTC Uit de as herrezen: One WTC

Na 12 jaar wachten is het eindelijk zover. De bouwers van New Yorks nieuwe World Trade Center hebben de top bereikt. De in de volksmond geheten Freedom Tower is sinds 3 november de hoogste wolkenkrabber van het westelijk halfrond.

Lees verder ›
Actueel
Lichtgevende rendieren sieren woonplaats Kerstman Lichtgevende rendieren sieren woonplaats Kerstman

Veel rendieren in het noorden van Fins-Lapland worden verkeersslachtoffers tijdens de donkere wintermaanden. Een reflecterend gewei zou de dieren kunnen redden.

Lees verder ›
Reportage
Langs de loopgraven
Langs de loopgraven uit editie 03/2014

Een reis langs de indrukwekkende sporen van de Eerste Wereldoorlog in België en Frankrijk.

In deze editie: Aloha, Honolulu | Leven als god in Frankrijk | Skyline van Rem Koolhaas | Natuurlijk Brazilië | Reis om de wereld in 80 boeken | Op zoek naar de beste koffie | Een maand bij de Papoea's | South Dakota | Mysterieus Mexico 

Shop
Reisgids Marokko

Deze exclusieve reisgids - met sublieme fotografie - neemt u mee naar de bekende en minder bekende bezienswaardigheden. De selectie is uniek en biedt u de kans om het land te bereizen zoals dat nog nooit met een reisgids mogelijk was.

€  24,95


 
Geselecteerd voor het Magazine
Church edvanloon
Geselecteerd voor het Magazine
stairway of color Timmy


Social Media
NatGeoNL 21-11-14 16:45 Er is een Romeinse zilverschat gevonden in Den Haag! Binnenkort te bezichtigen in het @haagshistorisch nationalgeographic.nl/magazine/actue…
Nieuwsbrief ›
Blijf op de hoogte van National Geographic.
Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief.
Alle edities
Uit NG Magazine
Reportage
Leven op een andere planeet

Buitenaards leven. Een van de oervragen wordt mogelijk binnenkort beantwoord: zijn wij alleen?

Op NG Channel
Vanavond