Webspecials
Actueel
Bizarre Bestemmingen – Bommetjes maken in Devil's Pool, Victoriavallen Bizarre Bestemmingen – Bommetjes maken in Devil's Pool, Victoriavallen

Een duik nemen in een natuurlijk zwembad aan de afgrond van de Victoriavallen is een onvergetelijke ervaring. Devil’s Pool staat voor swimming on the edge.

Lees verder ›
Actueel
Een nacht in een capsule-hotel Een nacht in een capsule-hotel

Het lijkt alsof ik in een enorme, bizar comfortabele kist lig: naast me, boven me en achter me ben ik omgeven door houten wanden. Bij mijn voeten zit een opening met een gordijntje ervoor. Voor het eerst slaap ik in een capsule-hotel. In Antwerpen.

Lees verder ›
Actie
Tweet je beste reisverhaal en maak kans op 2 vliegtickets van transavia.com! Tweet je beste reisverhaal en maak kans op 2 vliegtickets van transavia.com!

Het is voor schrijvers en bloggers misschien wel de grootste uitdaging ooit: een reisverhaal van maximaal 140 tekens! Traveler daagt je uit. Tweet-en-Travel

Lees verder ›
Actueel
Top 10: Huiveringwekkende hoogten Top 10: Huiveringwekkende hoogten

Er zijn twee soorten mensen met hoogtevrees: zij die hoogten pertinent uit de weg gaan, en zij die zichzelf continu confronteren met hun angst en de hoogte gebruiken als adrenalinebron. Voor die laatste groep zijn deze plekken ideaal.

Lees verder ›
Actie
Deel je favoriete boek en maak kans op 2 titels van National Geographic! Deel je favoriete boek en maak kans op 2 titels van National Geographic!

Wat is jouw favoriete boek waarin een reisbestemming een (hoofd)rol speelt? Deel de titel met ons en maak kans op twee boeken van National Geographic t.w.v. €55,-!

Lees verder ›
Actueel
Sacha de Boer goes New York Sacha de Boer goes New York

Sacha de Boer bezocht het Meatpacking District in New York City en geeft talloze tips voor een aangenaam verblijf in deze trendy wijk.

Lees verder ›
Actueel
De 10 populairste culinaire souvenirs De 10 populairste culinaire souvenirs

We baseren onze vakantiebestemming steeds meer op het eten dat er in een land te krijgen valt. En dan nemen we natuurlijk ook graag een beetje van die exotische smaken mee naar huis. Wat zijn de populairste culinaire souvenirs?

Lees verder ›
Reportage
Langs de loopgraven
Langs de loopgraven uit editie 03/2014

Een reis langs de indrukwekkende sporen van de Eerste Wereldoorlog in België en Frankrijk.

In deze editie: Aloha, Honolulu | Leven als god in Frankrijk | Skyline van Rem Koolhaas | Natuurlijk Brazilië | Reis om de wereld in 80 boeken | Op zoek naar de beste koffie | Een maand bij de Papoea's | South Dakota | Mysterieus Mexico 

Shop
Reisgids Marokko

Deze exclusieve reisgids - met sublieme fotografie - neemt u mee naar de bekende en minder bekende bezienswaardigheden. De selectie is uniek en biedt u de kans om het land te bereizen zoals dat nog nooit met een reisgids mogelijk was.

€  24,95


 
Geselecteerd voor het Magazine
Dreigende lucht RobChristiaans


Social Media
NatGeoNL 20-10-14 07:10 Deze hagedis is zo'n goede #acteur dat roofdieren bij hem uit de buurt blijven. #video ow.ly/CV6qu
Nieuwsbrief ›
Blijf op de hoogte van National Geographic.
Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief.
Alle edities
Uit NG Magazine
Reportage
Leven op een andere planeet

Buitenaards leven. Een van de oervragen wordt mogelijk binnenkort beantwoord: zijn wij alleen?

Op NG Channel
Vanavond