Webspecials
Actueel
Jersey: bourgondisch Brits Jersey: bourgondisch Brits

De Britse Kanaaleilanden zijn niet de bekendste vakantiebestemming, maar hebben meer te bieden dan je misschien zou denken. Het grootste eiland, Jersey, is bijvoorbeeld een paradijs voor foodies.

Lees verder ›
Actie
Tweet je beste reisverhaal – de winnaar is bekend! Tweet je beste reisverhaal – de winnaar is bekend!

De winnaar is bekend! Het beste reisverhaal van maximaal 140 tekens lees je hier!

Lees verder ›
Actueel
Een nacht in een capsule-hotel Een nacht in een capsule-hotel

Het lijkt alsof ik in een enorme, bizar comfortabele kist lig: naast me, boven me en achter me ben ik omgeven door houten wanden. Bij mijn voeten zit een opening met een gordijntje ervoor. Voor het eerst slaap ik in een capsule-hotel. In Antwerpen.

Lees verder ›
Actueel
Top 10: Adembenemende bruggen Top 10: Adembenemende bruggen

Deze bruggen doen zo veel meer dan ons van A naar B brengen. Ze zorgen voor schitterende uitzichten, duizelingwekkende wandelingen en spectaculaire autoritten. En ze vormen het ultieme symbool van een stad.

Lees verder ›
Actie
Deel je favoriete boek en maak kans op 2 titels van National Geographic! Deel je favoriete boek en maak kans op 2 titels van National Geographic!

Wat is jouw favoriete boek waarin een reisbestemming een (hoofd)rol speelt? Deel de titel met ons en maak kans op twee boeken van National Geographic t.w.v. €55,-!

Lees verder ›
Actueel
Sacha de Boer goes New York Sacha de Boer goes New York

Sacha de Boer bezocht het Meatpacking District in New York City en geeft talloze tips voor een aangenaam verblijf in deze trendy wijk.

Lees verder ›
Actueel
De 10 populairste culinaire souvenirs De 10 populairste culinaire souvenirs

We baseren onze vakantiebestemming steeds meer op het eten dat er in een land te krijgen valt. En dan nemen we natuurlijk ook graag een beetje van die exotische smaken mee naar huis. Wat zijn de populairste culinaire souvenirs?

Lees verder ›
Reportage
Langs de loopgraven
Langs de loopgraven uit editie 03/2014

Een reis langs de indrukwekkende sporen van de Eerste Wereldoorlog in België en Frankrijk.

In deze editie: Aloha, Honolulu | Leven als god in Frankrijk | Skyline van Rem Koolhaas | Natuurlijk Brazilië | Reis om de wereld in 80 boeken | Op zoek naar de beste koffie | Een maand bij de Papoea's | South Dakota | Mysterieus Mexico 

Shop
Reisgids Marokko

Deze exclusieve reisgids - met sublieme fotografie - neemt u mee naar de bekende en minder bekende bezienswaardigheden. De selectie is uniek en biedt u de kans om het land te bereizen zoals dat nog nooit met een reisgids mogelijk was.

€  24,95


 
Geselecteerd voor het Magazine
Dreigende lucht BartjeD


Social Media
NatGeoNL 25-10-14 18:35 Wat veroorzaakte de lawine die 16 #sherpa's op de #MountEverest doodde. Nat Geo cartograaf komt met nieuwe #beelden: ow.ly/DhpsN
Nieuwsbrief ›
Blijf op de hoogte van National Geographic.
Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief.
Alle edities
Uit NG Magazine
Reportage
Leven op een andere planeet

Buitenaards leven. Een van de oervragen wordt mogelijk binnenkort beantwoord: zijn wij alleen?