Webspecials
Actueel
Wereldkalender: 10 must do's in november Wereldkalender: 10 must do's in november

De maand november biedt weer genoeg reden om de wereld in te gaan. Proef de lekkerste chocolade, voer heilige apen of speel een week lang voor piraat. Deze 10 evenementen zitten vol plezier.

Lees verder ›
Actueel
Harry Potter-hotelkamers Harry Potter-hotelkamers

Harry Potter-fans kunnen vanaf nu een nieuw favoriet hotel aan hun lijstje toevoegen. Het Georgian House Hotel in Londen biedt kamers aan die geheel in de stijl van Zweinstein zijn gebouwd.

Lees verder ›
Actie
Tweet je beste reisverhaal – de winnaar is bekend! Tweet je beste reisverhaal – de winnaar is bekend!

De winnaar is bekend! Het beste reisverhaal van maximaal 140 tekens lees je hier!

Lees verder ›
Actueel
Top 10: Griezeligste Halloween-bestemmingen Top 10: Griezeligste Halloween-bestemmingen

Het is weer bijna Halloween! Lees hier in welke landen je de meest angstaanjagende vakantie-ervaringen beleeft. Durf jij deze plekken te bezoeken?

Lees verder ›
Actueel
Vliegtuig van de toekomst zonder raampjes Vliegtuig van de toekomst zonder raampjes

Het vliegtuig van de toekomst heeft geen ramen meer, maar toont een panoramisch uitzicht op panelen aan de zijkanten van het toestel. Dat zorgt niet alleen voor een indrukwekkend uitzicht, maar is ook beter voor de kosten en het milieu!

Lees verder ›
Actie
Deel je favoriete boek en maak kans op 2 titels van National Geographic! Deel je favoriete boek en maak kans op 2 titels van National Geographic!

Wat is jouw favoriete boek waarin een reisbestemming een (hoofd)rol speelt? Deel de titel met ons en maak kans op twee boeken van National Geographic t.w.v. €55,-!

Lees verder ›
Actueel
Fasten your seatbelt, Frodo! Air New Zealand presenteert epische airline safety video Fasten your seatbelt, Frodo! Air New Zealand presenteert epische airline safety video

Van Frodo Baggins tot Gandalf the Grey: ze komen allemaal voorbij in deze komische airline safety video van Air New Zealand.

Lees verder ›
Actueel
3 gezichten van Jersey 3 gezichten van Jersey

Jersey is weliswaar het grootste van de Kanaaleilanden, maar alsnog een klein eiland. Toch valt er enorm veel te zien en te doen. Verken het eiland te voet, op de fiets of vanaf het water.

Lees verder ›
Reportage
Langs de loopgraven
Langs de loopgraven uit editie 03/2014

Een reis langs de indrukwekkende sporen van de Eerste Wereldoorlog in België en Frankrijk.

In deze editie: Aloha, Honolulu | Leven als god in Frankrijk | Skyline van Rem Koolhaas | Natuurlijk Brazilië | Reis om de wereld in 80 boeken | Op zoek naar de beste koffie | Een maand bij de Papoea's | South Dakota | Mysterieus Mexico 

Shop
Reisgids Marokko

Deze exclusieve reisgids - met sublieme fotografie - neemt u mee naar de bekende en minder bekende bezienswaardigheden. De selectie is uniek en biedt u de kans om het land te bereizen zoals dat nog nooit met een reisgids mogelijk was.

€  24,95


 
Geselecteerd voor het Magazine
Church edvanloon
Geselecteerd voor het Magazine
stairway of color Timmy


Social Media
NatGeoNL 31-10-14 13:41 Deze schitterende #foto van een groepje edelherten eindigde in de #Top3 van de week: ow.ly/i/7pTz8 ow.ly/DCB1v
Nieuwsbrief ›
Blijf op de hoogte van National Geographic.
Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief.
Alle edities
Uit NG Magazine
Reportage
Leven op een andere planeet

Buitenaards leven. Een van de oervragen wordt mogelijk binnenkort beantwoord: zijn wij alleen?

Op NG Channel
Vanavond