Win een reis naar Zuid-Afrika

Speel de quiz en wie weet bezoek jij het Big Cats Initiative zelfmaandag 21 januari 2019

Februari staat bij National Geographic in het teken van Big Cat Month, de jaarlijkse actiemaand over Big Cats: poema’s, tijgers, leeuwen, cheeta’s en jaguars. Online en op tv geniet je van de mooiste beelden en meest indrukwekkende reportages over de grote katachtigen.

National Geographic steunt deze maand zo ook het Big Cats Initiative, een initiatief om katachtigen die met uitsterven worden bedreigd te beschermen. Deze stichting ondersteunt onderzoek en beschermingsacties om grote katten in het wild te behouden. Om het Big Cats Initiative extra te steunen, geven wij deze maand een reis voor 2 personen naar Zuid-Afrika weg. Verken het Groot-Kruger park tijdens een zeven dagen durende tour door Zuid-Afrika. Maak een safaririt in een van de meest beroemde nationale parken van het continent en ga op zoek naar olifanten, leeuwen en neushoorns. Ga op safari met een onderzoeker van het Carnivore Conservation Program, onderdeel van het Big Cats-project van National Geographic, en aanschouw de kringloop van het leven op een van de meest wilde plekken op aarde.

Meedoen? Beantwoord de vier vragen en maak kans op de reis!

 

Lees meer