Ontdek de Catalaanse Pyreneeën
gesponsord

Ontdek de Catalaanse Pyreneeën

Op amper een uur rijden van Barcelona ligt een wereld van serene bergdorpjes in de kleur van afbakbroodjes. Digital Nomad Dirk Wijnand de Jong rijdt er graag voor om. 

Catalonië

gesponsord

Onvergetelijk: de Catalaanse Pyreneeën vanuit een luchtballon

Een privévoorstelling vanuit een rieten mandje. Digital Nomad Dirk Wijnand de Jong ziet de Pyreneeën wakker worden.  
gesponsord

Kajakken, hiken en slapen onder de sterren in de Catalaanse Pyreneeën

De beloning: slapen onder een sterrenhemel in een beschermd natuurgebied. Maar om daar te komen moet Digital Nomad Dirk Wijnand de Jong eerst kajakken en kilometers hiken. 
gesponsord

Het gezicht van de Pyreneeën: herders, buren, boeren, allemansvrienden

Je kunt er uren wandelen zonder een mens tegen te komen, maar alleen ben je er nooit. Digital Nomad Dirk Wijnand de Jong leert de landschappen en locals van de Catalaanse Pyreneeën kennen.
gesponsord

Omarm de natuur in Aigüestortes i Estany de Sant Maurici

Van de vijftien nationale parken in Spanje ligt er eentje in Catalonië, en daar is het woest en vreedzaam tegelijk. Digital Nomad Dirk Wijnand de Jong leerde er de kunst van bosbaden.

Dit is waarom je verliefd wordt op Philadelphia

Deze Amerikaanse stad in opmars maakt indruk met haar mondiale keuken, geweldige kunst en baanbrekende geest.

De 26 mooiste reizen voor 2020 in Traveler

Vandaag verschijnt de nieuwste editie van National Geographic Traveler met de Best Trips-lijst voor 2020, samengesteld door de 17 verschillende internationale redacties van Traveler.

Ga in januari mee op reis tijdens Travel Month

In januari staat National Geographic in het teken van reizen.

Graven in het verleden op Cyprus

Wat drijft reizigers – behalve Wanderlust en avontuur – om naar een bepaalde plek af te reizen? Voor redacteur Servaas Neijens is dit geschiedenis en archeologie.

13x de beste nieuwe groene hotels ter wereld

Van het planten van bomen tot ‘upcycling’, de aandacht voor duurzaamheid maakt een verblijf in deze eco-vriendelijke accommodaties over de hele wereld nog aangenamer.
13x de beste nieuwe groene hotels ter wereld
Van het planten van bomen tot ‘upcycling’, de aandacht voor duurzaamheid maakt een verblijf in deze eco-vriendelijke accommodaties over de hele wereld nog aangenamer.
Het leven in de bergen van Kirgizië
In de bergen van Kirgizië staan herders vanouds bloot aan de even schone als barre elementen.

Kirgizië: overleven in een ijzig landschap

De Vlaamse fotograaf Frederik Buyckx volgde maandenlang seminomadische herders in de bergen van Kirgizië en legde daar hun onverbiddelijke routine vast.
gesponsord

De Blue Lagoon van Comino

Een boottochtje naar het eilandje Comino is al jaren de populairste excursie van Malta. Digital Nomad Corno gaat extra vroeg op pad met de boot om de lagunes met ongekend helder water te ontdekken.
gesponsord

Kajakken langs de kust van Malta

Malta heeft 136 kilometer kustlijn, waar je rotsen, baaitjes en stranden vindt. De ruigste stukken kun je het beste per kajak verkennen, precies wat Digital Nomad Corno doet, gaat op zoek naar grotten, natuurlijke bogen, doorkijkjes en rustmomenten.
gesponsord

De unieke tempels van Malta

Unesco besloot al in 1980 twee tempels van Malta op Werelderfgoedlijst te zetten. In 1992 kwamen er daar nog eens vijf bij. Digital Nomad Corno ontdekt tempelcomplexen op Malta die ouder zijn dan beroemdere bouwwerken als de piramiden van Egypte en Stonehenge.
gesponsord

Fietsen en wandelen op Gozo

Gozo, het eiland ten noorden van Malta, is wat kleiner, rustiger en perfect om te fietsen. Digital Nomad Corno gaat er mountainbiken, wandelen langs de ruige kust, dwalen door zoutpannen en oude kerken en vreemde tempels verkennen.
gesponsord

Malta: meer dan een strandbestemming

Digital Nomad Corno reist door het Zuid-Europese Malta om meer te leren over de eilandengroep, waar het Unesco Werelderfgoed voor het oprapen ligt en eeuwenoude tempels de geschiedenis van het gebied verraden.

Ontsnappen aan de kou? Ga naar Zuid-Afrika

Voor degenen die willen dat de zomer nog wat langer duurt, bieden deze wilde en prachtige bestemmingen evenzo wilde en prachtige ervaringen.
gesponsord

3x doen in Noord-Scandinavië

Het ruige Arctische landschap van het Scandinavië boven de poolcirkel is onovertroffen. Eindeloze bossen, meren en fjorden, talloze eilandjes en unieke flora en fauna: in welk seizoen je ook gaat, Noord-Scandinavië is onovertroffen. 

Bekijk de beste reisfoto’s van 2019

Verken de wereld in deze 35 adembenemende foto’s van onze contributors.
Bekijk de beste reisfoto’s van 2019
Verken de wereld in deze 35 adembenemende foto’s van onze contributors.