Nieuw-Zeeland

6x Hartveroverende plekken op het Zuidereiland van Nieuw-Zeeland

6x Hartveroverende plekken op het Zuidereiland van Nieuw-Zeeland

Verlaten stranden, zeldzame papegaaien en hooggelegen alpinemeren. Reisjournalist Veerle Witte ontdekt het beste van het Zuidereiland van Nieuw-Zeeland. Dit is ’De wereld volgens Witte‘. 

Rij mee over de mooiste weg van Nieuw-Zeeland

De weg van Te Anau naar Milford Sound, is meer dan alleen een manier om naar Nieuw-Zeelands beroemdste attractie te komen. Reisjournalist Veerle Witte ontdekt het beste van de Milford Road. Dit is ’De wereld volgens Witte‘.

Nieuw-Zeeland

Welkom in Middle-earth: het decor van Lord of the Rings

Een doodlopende weg brengt je naar Middle-earth. Reisjournalist Veerle Witte ontdekt Glenorchy, het decor van Lord of the Rings. Dit is ‘De wereld volgens Witte’.

De magie van de Marlborough Sounds

Reisjournalist Veerle Witte maakt tijdens haar wereldreis kennis met de Nieuw-Zeelandse variant op de Noorse fjorden. Dit is 'De Wereld volgens Witte'.

Kaikoura: Wildlifehoofdstad van Nieuw-Zeeland

Walvissen, albatrossen en duizenden dolfijnen. Reisjournalist Veerle Witte ontdekt de wildlifehoofdstad van Nieuw-Zeeland. Dit is 'De wereld volgens Witte'.

Ontdek de mooiste dagtocht van Nieuw-Zeeland

Vreemde maanlandschappen, stomende bronnen, rode kraters en uitzichten over de iconische Emerald Lakes. Reisjournalist Veerle Witte loopt een van de mooiste wandeltochten in Nieuw-Zeeland. Dit is 'De wereld volgens Witte!'

Zuid-Afrika

Zwemmen met pelsrobben en zonnen tussen de pinguïns

Van zwemmen met zeeberen tot wandelen tussen de struisvogels en bontebokken: reisjournalist Veerle Witte tipt de beste plekken op het Kaapse Schiereiland om wilde dieren te spotten. Dit is ‘De wereld volgens Witte’.

Voor op je bucketlist: vallende sterren tellen vanuit je bed

Ver weg van de bewoonde wereld brengt reisjournalist Veerle Witte een nacht door onder de sterren, in de Star Suite van Kagga Kamma. Dit is 'De Wereld volgens Witte'.

De onontdekte groene parel van Zuid-Afrika

Grotten met overblijfselen uit de Middle Stone Age, idyllische stranden, rollende bergen en een natuurreservaat met meer dan achthonderd verschillende plantsoorten. Ontdek het groene Gansbaai. Dit is ‘De wereld volgens Witte’. 

Réunion

Maak kennis met de tropische versie van IJsland

Reisjournalist Veerle Witte ontdekt het vulkanische Franse eiland Réunion, eenzaam gelegen in de Indische Oceaan, en noemt het een tropische versie van IJsland. Dit is ‘De wereld volgens Witte’.

Hier wandel je door de aderen van onze aarde

Reisjournalist Veerle Witte ontdekt de lavatunnels op het eiland Réunion, een nog weinig bereisde vulkanische hotspot. Dit is ‘De wereld volgens Witte’.

Te voet naar de meest afgelegen dorpjes van Frankrijk

Reisjournalist Veerle Witte wandelt drie dagen door een eeuwenoude uitgedoofde krater op het eiland Réunion, waar piepkleine dorpjes verscholen liggen. Dit is ‘De wereld volgens Witte’. 

De avontuurlijke kant van Mauritius die bijna niemand kent

Enkel naar Mauritius voor de mooie, witte stranden? Reisjournalist Veerle Witte ontdekt een compleet andere kant van het eiland. Dit is ‘De wereld volgens Witte’.

Mauritius

Hoe Nederland dit eiland in de Indische Oceaan heeft gevormd

Reisjournalist Veerle Witte ontdekt de sterke Nederlandse invloed op het eiland Mauritius, de eerste bestemming op haar wereldreis. Dit is ‘De wereld volgens Witte’.

Voor deze 3 spectaculaire hikes wil je naar Mauritius

Reisjournalist Veerle Witte ontdekt de avontuurlijke kant van het eiland Mauritius, de eerste bestemming van haar wereldreis. Dit is ‘De wereld volgens Witte’. 

“Een enkeltje wereldreis, alstublieft!”

Na 3,5 jaar de wereld rond te reizen als digital nomad, vindt reisjournalist Veerle Witte het tijd voor een persoonlijke reis naar enkele van de verste uithoeken van de wereld. 

Ontdek Nat Geo

 • Dieren
 • Milieu
 • Geschiedenis en Cultuur
 • Wetenschap
 • Reizen
 • Fotografie
 • Ruimte
 • Video

Over ons

Abonnement

 • Abonneren
 • Schrijf je in
 • Shop
 • Disney+

Volg ons

 • Gebruiksvoorwaarden
 • Privacyverklaring
 • Cookiebeleid
Copyright © 1996-2015 National Geographic Society. Copyright © 2015-2017 National Geographic Partners, LLC. Alle rechten voorbehouden.