Het is Internationale Kattendag... volgens katten elke dag

Stop de persen! Het is 8 augustus en dat betekent dat het Internationale Kattendag is. Voor de liefhebbers hebben wij een speciale programmering en visten wij de mooiste kattenbeelden uit ons archief.

Wednesday, August 8, 2018,
Door Redactie
Foto van Communitylid ClaudiaC

Dit artikel werd gepubliceerd op 8 augustus 2014.

Eigenzinnig, kritisch, verwend. Laten we wel wezen, het zijn niet de beste kenmerken om te hebben. Maar van katten kunnen we ze hebben. Met gemak. We nemen ze in huis en geven ze onvoorwaardelijke liefde. Gelukkig bedanken ze ons ook wel eens voor het goede werk als medewerker. Door hun vangst mee naar huis te nemen, onze net gewassen kleren voor te verwarmen of ons leesvoer met hun hele lijf te bewaken.

Het zijn hoe dan ook allemaal van die momenten die we maar al te vaak vastleggen op camera. Daarom vandaag een speciale programmering:

15:00 Wild Little Cats
16:00 The Wild Side of Cats
17:00 Ultimate Rivals: Cats vs Dogs

Ook vonden wij vandaag de perfecte reden om de archieven eens in te duiken en de mooiste kattenbeelden te selecteren. Een ode aan de kat in de vorm van de 14 leukste opnamen uit het oude FotoCommunity archief.

Lees meer