6x Waanzinnige activiteiten in de kleinste regio van Oostenrijk

Van adembenemende Alpenmeren rondlopen tot overnachten op 2200 meter hoogte: dit zijn 6 redenen om deze zomer nog naar Vorarlberg te gaan!

Thursday, November 9, 2017,
Door Veerle Witte
Foto's Van Robin Visser
Lupines in het bergachtige landschap van regio Vorarlberg.
Lupines in het bergachtige landschap van regio Vorarlberg.
Foto van Robin Visser

Ruige bergpieken rijzen rond de beschutte dalen omhoog, skiliften brengen je in de zomer zo naar de toppen voor spectaculaire wandelingen. In het uiterste westen van Oostenrijk ligt de kleinste deelstaat Vorarlberg: een regio tussen de Bodensee en 3000 meter hoge gebergtes. Ik ging er op avontuur. Van adembenemende Alpenmeren rondlopen tot overnachten op 2200 meter hoogte: dit zijn 6 redenen om deze zomer nog naar Vorarlberg te gaan! 

Lees meer