Abonneren
TV-Gids
Disney+
National Geographic
National Geographic
National Geographic
Wetenschap
Dieren
Geschiedenis en cultuur
Reizen
Milieu
Wetenschap
Dieren
Geschiedenis en cultuur
Reizen
Milieu
Fotograaf pagina
Ester Gebuis
Uiteraard mag ook il dolce, het dessert, niet ontbreken op een culinaire rondreis.
Simpel, maar volgens culinair journalist Onno Kleyn ‘o zo lekker!’
In de haven van Porto Garibaldi komen kisten vol ansjovis van boord, ze gaan van het ene stel krachtige armen en in het andere.
Op Ca’ Soave is de wijnoogst in volle gang en worden de trossen cabernet sauvignon met veel plezier geplukt.
Bij Orsatti in Ferrara, de stad van het brood, verkopen ze heerlijke broodstengels met rauwe ham.
Pastamaakster Hilda toont trots haar fameuze tortellini. Paolo Atti & Figli is dé maker van verse pasta in Bologna.
Echte truffelzoekers, tartufai, hebben in Savigno eigen terreinen waarvoor ze huur betalen aan de eigenaar.
Casa Romei, halverwege de vijftiende eeuw gebouwd door Giovanni Romei, biedt een mooi uitzicht op Ferrara.