Abonneren
Schrijf je in
TV-Gids
Disney+
National Geographic
National Geographic
National Geographic
Wetenschap
Dieren
Geschiedenis en cultuur
Reizen
Milieu
Wetenschap
Dieren
Geschiedenis en cultuur
Reizen
Milieu
Fotograaf pagina
Hans Avontuur
Pauline Charles opent een fles Père et Fille in de kelder van het familiedomein.
Wijnmaker Athénaïs de Béru tussen haar voorouders.
Oude sécateur, schaar om druiventrossen te knippen.
De entree van Château de Béru draagt de jaren met trots.
Afdalen in een kelder uit de twaalfde eeuw.
Vers visgerecht bij een guachinche. Ze zijn typisch voor het noorden van Tenerife: kleine restaurantjes die geen restaurant mogen heten. Een echte guachinche is eenvoudig en je kunt er alleen lokale gerechten eten. Groente, vis of wijn komt vaak (deels) van de eigenaar zelf. Officiële openingstijden zijn er zelden en ze mogen ook niet het hele jaar geopend zijn. Soms bestaat een guachinche slechts uit een paar stoelen en tafels onder een golfplaten dak, soms zijn ze niet of nauwelijks van een gezellig restaurant te onderscheiden.
Drakenboom bij de vervallen pastorie van Taganana.
Zonsondergang op een dakterras in Garachico.
Woeste golven op het rotsstrand van Tachero.
Garachico, ooit de belangrijkste handelsplaats van Tenerife.