Fotograaf Franggy met zijn OPPO Find X2 Pro: Deze camera past bij ieder moment

Leef jij ook meer en meer in het moment? Dat is niet zo gek, want we hebben onze levens nogal moeten aanpassen de afgelopen maanden, wat maakte dat we een nieuwe way of living hebben aangenomen.

Gepubliceerd 30 jul. 2020 11:00 CEST
Fotograaf Franggy met zijn OPPO Find X2 Pro.

Fotograaf Franggy met zijn OPPO Find X2 Pro.

Foto door Franggy Yanez

Leef jij ook meer en meer in het moment? Dat is niet zo gek, want we hebben onze levens nogal moeten aanpassen de afgelopen maanden, wat maakte dat we een nieuwe way of living hebben aangenomen. Noem het een lifestyle, het is in ieder geval een nieuwe manier van leven waarin je elk moment veel bewuster bent van jezelf en de dingen om je heen. 

Fotograaf Franggy Yanez leeft al jaren zo; hij leeft in elk moment. Zeker sinds hij als professioneel fotograaf werkt. Voor elk moment heeft hij een andere lens of een andere camera nodig, en toch hij miste soms net die ene lichtinval, dat kleine detail dat opging in de snelheid van alledag. Tot hij ambassadeur werd van OPPO en sindsdien altijd kan vertrouwen op zijn smartphone, de OPPO Find X2 Pro.

Vertrouwen op je eigen creativiteit

Franggy legt het liefst persoonlijkheden vast in zijn portretfotografie, daarom staan zijn geliefden ook vaak voor de camera. Vandaag neemt hij zijn favoriete model, zijn vriendin, mee naar een voor hem zeer inspirerende plek waar het licht hem blijft verbazen.

Met de verschillende verfijnde tools als portrait mode kan hij op elk moment en in elke ruimte een andere variatie vinden binnen zijn eigen stijl. Met de verschillende lichttinten beslist hij nog voor hij een foto maakt of een bepaald licht past bij het verhaal dat hij wil vertellen. Zo kan hij eindeloos veel beelden maken, en kan hij vertrouwen op zijn eigen creativiteit en op een uitstekend apparaat – op elk moment van de dag. 

Bekijk deze video om te zien hoe Franggy te werk gaat bij het nemen van portretten op de OPPO Find X2 Pro:

OPPO Find X2 Pro

De OPPO Find X2 Pro is de allereerste premium 5G-smartphone van Nederland en was direct favoriet van professionals als Franggy. De telefoon is een van de beste op het gebied van smartphonefotografie en is uitgerust met Ultra Vision camerasysteem: een 48MP groothoeklens, 48MP ultragroothoeklens en een 13MP telelens.

De smartphone ondersteunt tegelijkertijd tweede-generatie 10x Hybrid Zoom en door de innovatieve technieken kun je heel gemakkelijk tot wel 60 keer zoomen, eenvoudig tussen lenzen schakelen en heel close-up details fotograferen. Met de vernieuwde Ultra Steady Video in combinatie met de 120° ultragroothoeklens worden 4K-actieshots beter vastgelegd dan ooit.

Daarnaast maak je met OPPO’s Soloop videobewerkingstool heel gemakkelijk opnames, eenvoudige edits en deel je content met één druk op de knop. De telefoon beschikt ook over de unieke Sony IMX689-sensor. Uiteraard heeft het device ook genoeg andere assets als SuperVOOC 2.0 (supersnel opladen van 0% tot 100% binnen 38 minuten!) en een toonaangevend 120Hz 4K AMOLED-scherm.

De OPPO Find X2 Pro met 12 GB RAM + 512 GB ROM is te koop in de kleuren zwart en oranje (vegan leer) i.c.m. een abonnement of los voor een adviesprijs van 1.199 euro bij onder andere T-Mobile, Vodafone en MediaMarkt. Volg voor meer informatie @OPPONederland op Instagram en Facebook of bezoek de website voor meer informatie: https://www.oppo.com/nl/.

OPPO Smartphone Challenge

Doe nu mee met de OPPO Smartphone Challenge en laat ons zien dat jij net zulke mooie portretten kunt schieten als Franggy met je telefoon.

Klik hier voor alle informatie

Lees meer

Dit vindt u misschien ook interessant

Fotografie
Je huis als expositieruimte voor kunst en fotografie, het kan met The Frame van Samsung
Fotografie
Tien gedenkwaardige foto’s uit de special ‘Year in Pictures 2021’
Fotografie
De National Geographic Fotowedstrijd 2021: and the winner is...
Fotografie
Fotowedstrijd 2021: tips van expert Jasper Doest
Fotografie
Fotowedstrijd 2021: tips van expert Sacha de Boer

Ontdek Nat Geo

 • Dieren
 • Milieu
 • Geschiedenis en Cultuur
 • Wetenschap
 • Reizen
 • Fotografie
 • Ruimte
 • Video

Over ons

Abonnement

 • Abonneren
 • Schrijf je in
 • Shop
 • Disney+

Volg ons

Copyright © 1996-2015 National Geographic Society. Copyright © 2015-2021 National Geographic Partners, LLC. Alle rechten voorbehouden.