De National Geographic Fotowedstrijd: doe jij al mee met de OPPO Smartphone Challenge?

Smartphonefotografie heeft de afgelopen jaren steeds meer fotografen, content creators en fotografieliefhebbers geënthousiasmeerd. Professionele camera’s zijn geen must meer als je mooie beelden wil schieten. De reden hiervoor?

Gepubliceerd 20 okt. 2020 12:07 CEST
Foto genomen door Saul de Jongh met de OPPO Reno4 Pro.

Foto genomen door Saul de Jongh met de OPPO Reno4 Pro.

Foto door Saul de Jongh

Smartphonecamera’s zijn steeds beter geworden, met daarnaast een groeiend aantal mogelijkheden om unieke beelden te creëren. Door deze ontwikkeling kan iedereen op elk gewenst moment een fotograaf zijn – ook jij.

Smart device merk OPPO focust zich volledig op smartphonefoto en videografie. Met hun smartphones en innovatieve technologieën stellen ze wereldwijd al meer dan 300 miljoen mensen in staat hun foto’s naar een hoger niveau te tillen. Ook professionele fotografen als Franggy Yanez, Marco de Groot en Sandra Engels kiezen voor OPPO. Mede daarom is OPPO dit jaar wederom exclusief sponsor van de National Geographic Fotowedstrijd 2020 én hebben ze daarbij hun eigen challenge gelanceerd: de OPPO Smartphone Challenge.

Dankzij deze challenge kun je nu ook je mooiste smartphonefoto insturen. Van een portret van een dierbare, een actieshot van een sporter of een macrofoto van een herfstwandeling tot beelden van mooie momenten dichtbij huis. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Hoe doe je mee?

Door je foto’s op Instagram te plaatsen met de hashtags #mysmartlense, #OPPONatGeo en #natgeonl doe je automatisch mee aan de OPPO Smartphone Challenge. Je hebt hier tot 7 november 2020 de tijd voor: daarna buigt een vakjury van vijf fotografen zich over de inzendingen. En wie weet win jij dan wel de nieuwste OPPO smartphone, een professionele fotoshoot met een celebrity fotograaf of influencer én een publicatie van jouw winnende foto in het National Geographic Magazine. Wacht niet te lang en doe mee!

Ben je nog op zoek naar dé perfecte camerasmartphone?

Dan ben je bij OPPO aan het juiste adres! Het merk introduceerde onlangs zijn nieuwste OPPO Reno4 Pro. Deze smartphone beschikt over een 3+1-cameracombinatie, bestaande uit een 48 MP High Definition hoofdcamera, 12 MP ultragroothoeklens, 13 MP telelens en een autofocuslens met laserdetectie. De lenzen zitten vol innovatieve camerasnufjes, zoals de Ultra Night (Wide Angle) Video Mode. Hiermee schiet je zelfs in het donker kraakheldere en gedetailleerde beelden. Perfect voor professionals dus! Je koopt de OPPO Reno4 Pro bij o.a. T-Mobile, Vodafone, Mediamarkt en Coolblue voor €799. En schaf je de smartphone vóór 25 oktober aan? Dan krijg je een B&O Beoplay headphones cadeau t.w.v. €300. Volg @OPPONederland op Instagram en Facebook voor meer informatie of bezoek de website.

OPPO Reno4 Pro in de kleur Space Black.

Foto door oppo
Lees meer

Dit vindt u misschien ook interessant

Fotografie
Je huis als expositieruimte voor kunst en fotografie, het kan met The Frame van Samsung
Fotografie
Tien gedenkwaardige foto’s uit de special ‘Year in Pictures 2021’
Fotografie
De National Geographic Fotowedstrijd 2021: and the winner is...
Fotografie
Fotowedstrijd 2021: tips van expert Jasper Doest
Fotografie
Fotowedstrijd 2021: tips van expert Sacha de Boer

Ontdek Nat Geo

 • Dieren
 • Milieu
 • Geschiedenis en Cultuur
 • Wetenschap
 • Reizen
 • Fotografie
 • Ruimte
 • Video

Over ons

Abonnement

 • Abonneren
 • Schrijf je in
 • Shop
 • Disney+

Volg ons

Copyright © 1996-2015 National Geographic Society. Copyright © 2015-2021 National Geographic Partners, LLC. Alle rechten voorbehouden.