Zo maakt reisblogger Maaike Lut de spectaculairste video’s van haar reizen

Onstabiele beelden van jouw mooiste reizen zijn natuurlijk zonde. Reisblogger Maaike Lut legt uit hoe zij haar beelden eenvoudig stabiliseert én vervolgens omtovert tot spectaculaire reisvideo’s.

Door Redactie
Gepubliceerd 2 nov. 2020 10:58 CET
OPPO Reno4 Pro

OPPO Reno4 Pro

Foto door OPPO Nederland

De herinneringen aan een verre reis, zonnige zomervakantie, culturele stedentrip of spannende outdoortrip draag je het liefst zo lang mogelijk bij je. Daarom is het maken van reisvideo’s van al deze onvergetelijke momenten steeds populairder geworden.

Iemand die hier alles van weet is reisblogger Maaike Lut. ‘Ik ben drie jaar geleden begonnen met bloggen, omdat ik mijn reiservaringen graag met anderen wilde delen,’ vertelt ze. Maaike schrijft niet alleen artikelen over haar avonturen, maar maakt ook video’s die ze deelt met haar volgers. Het liefst brengt ze outdoor activiteiten, zoals een hike in beeld: ‘Het is heel fijn om dan een strak plaatje te hebben, in plaats van schokkerige beelden.’ Een handzaam device dat hierin voorziet is tijdens dit soort activiteiten een must. Daarom gaat Maaike het liefst op pad met haar OPPO Reno4 Pro.

Bekijk in deze video hoe Maaike de Ultra Steady 3.0 functionaliteit gebruikt tijdens een skeelertocht op de Veluwe:

Superstabiele én haarscherpe video’s met de OPPO Reno4 Pro

Of je nu een video maakt als je een ruige trail op de mountainbike fietst, een kanotocht maakt op een onstuimige rivier of op grote hoogte gaat ziplinen: met de OPPO Reno4 Pro maak je altijd stabiele en schokvrije videobeelden. De smartphone is namelijk voorzien van de Ultra Steady Video 3.0 functionaliteit, die zorgt voor een hogere beeldkwaliteit dan ooit.

Deze kwaliteit valt Maaike ook op tijdens een rondje skeeleren op de Veluwe: ‘Je ziet duidelijk het verschil tussen een normaal beeld en beeld gestabiliseerd met de Ultra Steady Video 3.0.’ Dit komt door een combinatie van krachtige beeldstabilisatie, de ultragroothoek-videolens én OPPO’s eigen ontwikkelde algoritme. Bovendien zijn selfies, grote opnames en 360°-beelden een fluitje van een cent met behulp van de Front Steady Video- en Hyperlapse-features.

Andere interessante camerafeatures

Naast superstabiele beelden, ben je met de OPPO Reno4 Pro ook verzekerd van haarscherpe beelden. De smartphone is namelijk uitgerust met een 48MP High Definition hoofdcamera (ondersteund door de Sony IMX586-sensor), een 12MP ultragroothoeklens, een 13MP telelens en een autofocuslens met laserdetectie. En achteraf kun je je beelden, net zoals Maaike doet met haar reisvideo’s, met gemak bewerken met OPPO’s SoLoop Smart Video Editor.

Daarnaast pioniert OPPO met de OPPO Reno4 Pro op het gebied van nachtvideografie. Dankzij de Ultra Night (Wide Angle) Mode kun je ook tijdens een nachtsafari, een late wandeling of een ander nachtelijk avontuur geoptimaliseerde beelden van hoge kwaliteit maken. Bewegingsonscherpte en slechte belichting – problemen die vaak gepaard gaan met nachtvideografie – zijn hiermee verleden tijd.

OPPO Reno4 Pro

Dat de OPPO Reno4 Pro dé smartphone is voor de foto- en videografieliefhebber, staat dus als een paal boven water. Maar naast alle camerasnufjes zit de smartphone ook vol met andere innovatieve features. Zo is het de dunste 5G-smartphone op de markt én is hij voorzien van 65W Super VOOC 2.0 functionaliteit. Hierdoor laadt de 4000mAh batterij in slechts 36 minuten van 0% naar 100% op. Een lange dag op pad is voor de OPPO Reno4 Pro dus geen enkel probleem. En tot slot wil het oog natuurlijk ook wat: de achterzijde van de smartphone is ingelegd met een miljoen kristaldeeltjes, waardoor hij schittert als een diamant.

De OPPO Reno4 Pro met 12 GB RAM en 256 GB ROM in de kleuren Galactic Blue en Space Black is nu te koop voor €799 bij o.a. T-Mobile, Vodafone, Mediamarkt en Coolblue. Volg voor meer informatie @OPPONederland op Instagram en Facebook of bezoek de website voor meer informatie: https://www.oppo.com/nl/.

OPPO Smartphone Challenge

Doe nu mee met de OPPO Smartphone Challenge en laat ons zien dat jij net zulke steady beelden kunt schieten als Maaike Lut met je telefoon. Wie weet win jij een van de gave hoofdprijzen, zoals de nieuwste OPPO smartphone, een professionele fotoshoot met een celebrity fotograaf of influencer én een publicatie van jouw winnende foto in de het National Geographic magazine. Klik hier voor alle informatie.

Lees meer

Dit vindt u misschien ook interessant

Fotografie
Je huis als expositieruimte voor kunst en fotografie, het kan met The Frame van Samsung
Fotografie
Tien gedenkwaardige foto’s uit de special ‘Year in Pictures 2021’
Fotografie
De National Geographic Fotowedstrijd 2021: and the winner is...
Fotografie
Fotowedstrijd 2021: tips van expert Jasper Doest
Fotografie
Fotowedstrijd 2021: tips van expert Sacha de Boer

Ontdek Nat Geo

 • Dieren
 • Milieu
 • Geschiedenis en Cultuur
 • Wetenschap
 • Reizen
 • Fotografie
 • Ruimte
 • Video

Over ons

Abonnement

 • Abonneren
 • Schrijf je in
 • Shop
 • Disney+

Volg ons

Copyright © 1996-2015 National Geographic Society. Copyright © 2015-2021 National Geographic Partners, LLC. Alle rechten voorbehouden.