Free Solo | Full trailer
Kijk mee bij de ongelooflijke free solo-beklimming van El Capitan door Alex Honnold. Hij bereikte als eerste ter wereld de top van de bijna verticale, 900 meter hoge bergwand zonder gebruik te maken van touwen of veiligheidsmaterialen. De film is 20 maart om 21:00 te zien op National Geographic.
Free Solo

“So Delighted” - het eerste interview met Alex Honnold na zijn free-solobeklimming van El Capitan

Meteen nadat Honnold zijn legendarische free solo-klim maakte, ontmoette hij een oude vriend aan de voet van El Capitan om dé ervaring van zijn leven te beschrijven.

Free Solo

Alex Honnold maakte de meest gevaarlijke free-solo klim ooit – en zijn vriend filmde het

Alex Honnold wilde El Capitan, een steile bergwand in Yosemite National Park in Californië, beklimmen zonder touw. Zijn vriend Jimmy Chin zou het filmen. Maar hoe?

De ultieme bergervaringen van free solo-klimmer Alex Honnold

Ook als je een van de gevaarlijkste rotswanden ter wereld beklimt zonder enige zekering, stop je weleens om te genieten van het uitzicht. Een kijkje in het uitzonderlijke leven van free solo-klimmer Alex Honnold.
Video
1:59

Exclusief: Een gesprek met Alex Honnold en de regisseurs van 'Free Solo'

Neem een kijkje achter de schermen van de National Geographic-documentairefilm Free Solo, die gaat over de ongelooflijke free solo-beklimming van El Capitan door Alex Honnold. Hij bereikte als eerste ter wereld de top van de bijna verticale, 900 meter hoge bergwand zonder gebruik te maken van touwen of veiligheidsmaterialen. National Geographic sprak Honnold, evenals de regisseurs Jimmy Chin en Elizabeth Chai Vasarhelyi bij de première van de film in New York.