Win: National Geographic Collection Rome

In deze zesdelige collectie nemen we je mee door de geschiedenis van het Romeinse Rijk.dinsdag 29 oktober 2019

Het Romeinse Rijk spreekt tot de verbeelding. Iedereen kent de grote namen uit die tijd, Spartacus, Caesar, Augustus, Nero, Trajanus en overal in Europa staan nog de machtige gebouwen die herinneren aan een glorieus verleden, het Colosseum, de Pont du Gard, de muur van Hadrianus. Dagelijks maken we nog gebruik van hun uitvindingen: het wegennet, de kalender, vloerverwarming, riolering en in onze rechtspraak zijn nog steeds elementen uit het Romeinse rijk terug te vinden.

Ga in deze 6-delige collectie mee op tijdreis door de 1200 jaar durende geschiedenis van één van de machtigste beschavingen die onze planeet heeft gekend. Niet eerder is Nederlands werk gepresenteerd over deze periode met zo’n complete verzameling van grondige artikelen. Teksten van gezaghebbende wetenschappers, schitterende foto’s en duidelijke illustraties vertellen de grote lijnen én de bijzondere details van vele eeuwen wereldgeschiedenis.

Koop de collectie hier, of doe mee met onderstaande prijsvraag om kans te maken op de gehele collectie! 
Is de prijsvraag niet zichtbaar? Accepteer alle cookies en ververs de pagina.