Ontdek meer - Highlights op National Geographic Channel

Dit kijk je op National Geographic.

Gepubliceerd 19 nov. 2020 14:13 CET, Geüpdatet 23 jun. 2021 10:50 CEST
Een nieuw seizoen van Running Wild with Bear Grylls!

Een nieuw seizoen van Running Wild with Bear Grylls!

Foto van National Geographic

Air Crash Investigation: Special Report 4

De piloten trekken aan het juk om te voorkomen dat het vliegtuig naar beneden stort.

Foto van Near Miss Productions

In dit speciale seizoen van Air Crash Investigation onderzoeken we in elke aflevering luchtvaartrampen die overeenkomsten lijken te hebben, zoals motoren die tijdens de vlucht los komen te zitten, piloten die tot dodelijke crashes leiden en geïmproviseerde landingen met tragische gevolgen.

Vanaf zaterdag 2 jan elke zaterdag een dubbele aflevering vanaf 20:00

Food Factory 3

Popchips

 

Foto van Cineflix 2013

Achter elke zak chips, reep chocolade, blikje bier en brood zit een productieproces dat ervoor zorgt dat deze producten uiteindelijk bij de consumenten brengt. Food Factory biedt een interessant inkijkje in deze processen.

Vanaf maandag 4 jan elke maandag t/m donderdag om 19:00

Lost Treasures of Egypt 2

Egypte - Een scarabee-amulet uit de tijd van Toetanchamon.

Foto van Windfall Films

In Lost Treasures of Egypt gaat National Geographic met 's werelds beste archeologen op reis door Egypte. Het land is rijk aan archeologische schatten, waaronder 3000 jaar oude mummies. Een prachtige 6-delige serie die je meeneemt door de enerverende geschiedenis van Egypte.

Vanaf zaterdag 13 februari elke week om 18:00

Europe from Above S2 (6x60)

Het drijvende dorp Lake Bokod.

Foto van National Geographic

In Europe From Above zie je landen op een manier die je nog nooit eerder hebt gezien. Van de Acropolis in Griekenland, tot aan 's werelds langste brug van Turkije, in Europe From Above veranderen we letterlijk en figuurlijk je perspectief. Iedere aflevering belicht een ander land met zijn unieke landschap en bezienswaardigheden. Deze serie mag je niet missen. 

Vanaf maandag 22 februari elke week om 22:00

The Incredible Dr. Pol S10

Dr. Pol begroet een vriendelijke ara.

Foto van National Geographic

Je favoriete dokter op National Geographic is terug met een nieuw seizoen. Niet zomaar een seizoen, maar het 10e jubileum seizoen en daarbovenop het 50 jarig jubileum van Dr. Pol als dierenarts! Het wordt een seizoen met veel jonge dieren en dieren die je nog niet eerder hebt gezien. Naast de dagelijkse werkzaamheden hebben we in het seizoen ook te maken met het Coronovirus, in alle opzichten een historisch seizoen dus! 

Vanaf 1 maart elke werkdag om 19:00 

Narco Wars

Los Zetas

Foto van National Geographic/Alex Nott

In de 10-delige serie The Latin American Narco Wars krijg je een inkijkje in de wereld van de productie, verscheping en gebruik van drugs in Zuid-Amerika. Ondanksmaatregelen van overheden is deze business groter dan ooit. In deze National Geographic serie krijg je inzicht in het verleden, heden en de toekomst van deze business.

Vanaf 4 maart elke donderdag om 21:00

Alaska: The New Pioneers 8

In Alaska: The New Pioneers neemt National Geographic je mee in personen die een nieuw leven starten in Alaska. Hierin kijken we naar de levens van Michael Menzo, Alex Javors, de familie Rowlands en Brent & Ida die een eigen bedrijf runnen op Alaska.

Vanaf 6 maart elke zaterdag om 21:00

Flooded Tombs of the Nile

In Flooded Tombs Of The Nile gaan duikers zoeken naar overgestroomde pyramides. Ze zoeken naar aanwijzingen die wat zegt over de herkomst en geschiedenis van het Koninkrijk Kush.

Maandag 15 maart om 21:00.

Running Wild with Bear Grylls

De bekendste avonturier, Bear Grylls is terug! Hij gaat op reis en neemt elke aflevering een bekend persoon mee naar de meest extreme plekken op de wereld. In het nieuwe seizoen neemt hij o.a. Marvel acteur Anthony Mackie mee in zijn reis op zoek naar spanning, avontuur waar bij mentale en fysieke grenzen worden verlegd.

Vanaf 19 april om 21:00.

Lees meer

Ontdek Nat Geo

 • Dieren
 • Milieu
 • Geschiedenis en Cultuur
 • Wetenschap
 • Reizen
 • Fotografie
 • Ruimte
 • Video

Over ons

Abonnement

 • Abonneren
 • Schrijf je in
 • Shop
 • Disney+

Volg ons

 • Gebruiksvoorwaarden
 • Privacyverklaring
 • Cookiebeleid
Copyright © 1996-2015 National Geographic Society. Copyright © 2015-2017 National Geographic Partners, LLC. Alle rechten voorbehouden.