Ontdek meer - Highlights op National Geographic Channel

Dit kijk je de komende twee weken op National Geographic:

Published 19 nov. 2020 14:13 CET, Updated 2 mrt. 2021 16:20 CET
Ep1008_Pol-lapseOfJudgment_LR_03.JPG

Dr. Nicole en Dr. Pol onderzoeken een hond met een massa in haar bek.

Foto van National Geographic

Air Crash Investigation: Special Report 4

De piloten trekken aan het juk om te voorkomen dat het vliegtuig naar beneden stort.

In dit speciale seizoen van Air Crash Investigation onderzoeken we in elke aflevering luchtvaartrampen die overeenkomsten lijken te hebben, zoals motoren die tijdens de vlucht los komen te zitten, piloten die tot dodelijke crashes leiden en geïmproviseerde landingen met tragische gevolgen.

Vanaf zaterdag 2 jan elke zaterdag een dubbele aflevering vanaf 20:00

Food Factory 3

Popchips

 

Foto van Cineflix 2013

Achter elke zak chips, reep chocolade, blikje bier en brood zit een productieproces dat ervoor zorgt dat deze producten uiteindelijk bij de consumenten brengt. Food Factory biedt een interessant inkijkje in deze processen.

Vanaf maandag 4 jan elke maandag t/m donderdag om 19:00

History of the Mossad

De Mossad is de Israëlische inlichtingen dienst. Er is veel onduidelijkheid over de manier waarop zij opereren. De wereld weet maar weinig van de activiteiten van de Mossad. Is hun handelen te rechtvaardigen of overtreden ze meermalen de wet? In History of the Mossad, schijnt National Geographic licht op de inlichtingendienst.

Vanaf 31 jan 3 zondagen op rij na Trafficked om 22:30

Big Cat Month

Mombo in de Okavango Delta in Botswana: Legadema de vrouwelijke welp die we hier 3 jaar volgden, ze is 14 maanden oud en rust in een acaciaboom maar is constant alert.

Big Cat Month is back! National Geographic Wild is de hele maand februari zender van de maand en brengt je de meest indrukwekkende documentaires van katachtigen op onze aardbol. Je ziet de dieren in hun natuurlijke habitat, in al hun kracht en charme. Prachtige beelden die je meenemen in de wondere wereld van deze diersoort.

Elke woensdag in februari vanaf 21:00

Lost Treasures of Egypt 2

Egypte - Een scarabee-amulet uit de tijd van Toetanchamon.

In Lost Treasures of Egypt gaat National Geographic met 's werelds beste archeologen op reis door Egypte. Het land is rijk aan archeologische schatten, waaronder 3000 jaar oude mummies. Een prachtige 6-delige serie die je meeneemt door de enerverende geschiedenis van Egypte.

Vanaf zaterdag 13 februari elke week om 18:00

Europe from Above S2 (6x60)

Het drijvende dorp Lake Bokod.

Foto van National Geographic

In Europe From Above zie je landen op een manier die je nog nooit eerder hebt gezien. Van de Acropolis in Griekenland, tot aan 's werelds langste brug van Turkije, in Europe From Above veranderen we letterlijk en figuurlijk je perspectief. Iedere aflevering belicht een ander land met zijn unieke landschap en bezienswaardigheden. Deze serie mag je niet missen. 

Vanaf maandag 22 februari elke week om 22:00

North Korea: Inside the Mind of a Dictator

Kim Jong-un, leider van Noord-Korea, met zus Kim Yo-jong.

Een integrerende twee-delige serie waarin National Geographic je een inkijkje geeft in de veelbesproken Noord-Korea dictator Kim Jong Un. Wat zijn de beweegredenen van zijn beslissingen? Hoe wordt het land geregeerd? Kijk op donderdag 25 februari vanaf 21:00 naar North Korea: Inside the Mind of a Dictator om hier achter te komen.

Donderdag 25 februari om 21:00

The Incredible Dr. Pol S10

Dr. Pol begroet een vriendelijke ara.

Foto van National Geographic

Je favoriete dokter op National Geographic is terug met een nieuw seizoen. Niet zomaar een seizoen, maar het 10e jubileum seizoen en daarbovenop het 50 jarig jubileum van Dr. Pol als dierenarts! Het wordt een seizoen met veel jonge dieren en dieren die je nog niet eerder hebt gezien. Naast de dagelijkse werkzaamheden hebben we in het seizoen ook te maken met het Coronovirus, in alle opzichten een historisch seizoen dus! 

Vanaf 1 maart elke werkdag om 19:00 

Narco Wars

Los Zetas

In de 10-delige serie The Latin American Narco Wars krijg je een inkijkje in de wereld van de productie, verscheping en gebruik van drugs in Zuid-Amerika. Ondanksmaatregelen van overheden is deze business groter dan ooit. In deze National Geographic serie krijg je inzicht in het verleden, heden en de toekomst van deze business.

Vanaf 4 maart elke donderdag om 21:00

Alaska: The New Pioneers 8

In Alaska: The New Pioneers neemt National Geographic je mee in personen die een nieuw leven starten in Alaska. Hierin kijken we naar de levens van Michael Menzo, Alex Javors, de familie Rowlands en Brent & Ida die een eigen bedrijf runnen op Alaska.

Vanaf 6 maart elke zaterdag om 21:00

Lees meer

Ontdek Nat Geo

 • Dieren
 • Milieu
 • Geschiedenis en Cultuur
 • Wetenschap
 • Reizen
 • Fotografie
 • Ruimte
 • Video

Over ons

Abonnement

 • Abonneren
 • Schrijf je in
 • Shop
 • Disney+

Volg ons

 • Gebruiksvoorwaarden
 • Privacyverklaring
 • Cookiebeleid
Copyright © 1996-2015 National Geographic Society. Copyright © 2015-2017 National Geographic Partners, LLC. Alle rechten voorbehouden.