Skip to Content

Een kijkje bij het bizarre ‘babysprong’-festival in Spanje

BURGOS SPANJE  26 JUNI Een man die de duivel voor moet stellen springt op 26 juni 2011 over babys tijdens het El Colachofestival in Castrillo de Murcia in de buurt van de Spaanse stad Burgos Tijdens het festival dat op de eerste zondag na Sacramentsdag wordt gehouden wordt uitgebeeld dat de duivel de erfzonde wegneemt van pasgeboren babys door over ze heen te springenpinterest icon
Denis Doyle, Getty Images
Advertentie - Lees hieronder verder
1
BURGOS SPANJE  26 JUNI Een man die de duivel voor moet stellen springt op 26 juni 2011 over babys tijdens het El Colachofestival in Castrillo de Murcia in de buurt van de Spaanse stad Burgos Tijdens het festival dat op de eerste zondag na Sacramentsdag wordt gehouden wordt uitgebeeld dat de duivel de erfzonde wegneemt van pasgeboren babys door over ze heen te springen
Denis Doyle, Getty Images
BURGOS, SPANJE - 26 JUNI: Een man die de duivel voor moet stellen springt op 26 juni 2011 over baby’s tijdens het El Colacho-festival in Castrillo de Murcia, in de buurt van de Spaanse stad Burgos. Tijdens het festival, dat op de eerste zondag na Sacramentsdag wordt gehouden, wordt uitgebeeld dat de duivel de erfzonde wegneemt van pasgeboren baby’s door over ze heen te springen.
2
El atabalero de vrome man gebiedt de duivel om het dorp te verlaten
Nick Gammon, Alamy Stock Photo
El atabalero, de vrome man, gebiedt de duivel om het dorp te verlaten.
3
Een als duivel verklede man zit een toeschouwer achterna met zijn zweep in zijn hand
Denis Doyle, Getty Images
Een als duivel verklede man zit een toeschouwer achterna met zijn zweep in zijn hand.
Advertentie - Lees hieronder verder
4
Het verhaal gaat dat de babys worden verlost van hun zonden als de duivel over ze heen springt
Denis Doyle, Getty Images
Het verhaal gaat dat de baby’s worden verlost van hun zonden als de duivel over ze heen springt.
5
Nadat de duivel de babys heeft verlost van hun zonden worden er rozenblaadjes over de kinderen uitgestrooid
Denis Doyle, Getty Images
Nadat de duivel de baby’s heeft verlost van hun zonden, worden er rozenblaadjes over de kinderen uitgestrooid.

Fotografie

Verveling is normaal in de tunnels aangezien er weinig te doen is naast het gebruiken van drugs Maar Catalina schreef ook graag

Catalina leefde in de tunnels onder Boekarest

This is an image

Zo zwaar is de Yukon Quest sledehondenrace

Verloren  Lost

Winnaars National Geographic Fotowedstrijd 2022

Gedeelde nummer 1 in de categorie dier CIRCLE OF LIFEBeschrijving door de fotograaf De reden waarom ik voor deze foto kies Het is een vloeiend geheel door de weerspiegeling de eekhoorn zijn houding lijkt door de reflectie in een cirkelvorm te zijn waardoor je een uniek beeld krijgt De kleuren en compositie zitten heel goed en de foto straalt enorm veel kracht en dynamiek uit

Winnaars National Geographic Fotowedstrijd 2022: publieksprijs

Advertentie - Lees hieronder verder
Advertentie - Lees hieronder verder