Skip to Content

Bekijk deze verrassend mooie uitzichten vanuit een vliegtuigraampje

Een fotograaf geeft tips om prachtige foto's te kunnen maken op vlieghoogte.
SAN FRANCISCO BAY CALIFORNI Deze onbewerkte fotos die Kost maakte vanuit haar vliegtuigstoel aan het raam bieden reizigers nieuwe perspectieven en dagen ze uit om het luikje omhoog te laten Op deze foto zorgen microorganismen dat de zoutpannen in de San Francisco bijzondere kleuren krijgenpinterest icon
Julieanne Kost
Advertentie - Lees hieronder verder
1
SAN FRANCISCO BAY CALIFORNI Deze onbewerkte fotos die Kost maakte vanuit haar vliegtuigstoel aan het raam bieden reizigers nieuwe perspectieven en dagen ze uit om het luikje omhoog te laten Op deze foto zorgen microorganismen dat de zoutpannen in de San Francisco bijzondere kleuren krijgen
Julieanne Kost
SAN FRANCISCO BAY, CALIFORNIË | Deze onbewerkte foto's die Kost maakte vanuit haar vliegtuigstoel aan het raam bieden reizigers nieuwe perspectieven en dagen ze uit om het luikje omhoog te laten. Op deze foto zorgen micro-organismen dat de zoutpannen in de San Francisco bijzondere kleuren krijgen.
2
GREAT SALT LAKE UTAH Het zoutgehalte in het Great Salt Lake een van de grootste zoutwatermeren ter wereld is bijna vier tot tien keer dat van de zee waardoor zwemmers blijven drijven in het warme ondiepe water
Julieanne Kost
GREAT SALT LAKE, UTAH | Het zoutgehalte in het Great Salt Lake, een van de grootste zoutwatermeren ter wereld, is bijna vier tot tien keer dat van de zee waardoor zwemmers blijven drijven in het warme, ondiepe water.
3
LAS VEGAS NEVADA Je kunt voor het maken van een foto vanuit een vliegtuigraampje volgens Kost het best een zo groot mogelijk diafragma gebruiken om te voorkomen dat vuil en krassen op het raam zichtbaar zijn op je foto
Julieanne Kost
LAS VEGAS, NEVADA | Je kunt voor het maken van een foto vanuit een vliegtuigraampje volgens Kost het best een zo groot mogelijk diafragma gebruiken, om te voorkomen dat vuil en krassen op het raam zichtbaar zijn op je foto.
Advertentie - Lees hieronder verder
4
ZUIDELIJK IJSLAND Ik heb iets met fotos van ijs vertelt Kost Dit is een foto van een bevroren landschap in een land dat voor 11 procent uit ijs bestaat
Julieanne Kost
ZUIDELIJK IJSLAND | “Ik heb iets met foto's van ijs,” vertelt Kost. Dit is een foto van een bevroren landschap in een land dat voor 11 procent uit ijs bestaat.
5
LAKE MEAD NATIONAL RECREATION AREA NEVADA In het Amerikaanse Lake Mead National Recreation Area dat in 1964 als eerste door het Congres werd aangewezen als National Recreation Area liggen drie woestijnen en heb je uitzicht op de Hoover Dam
Julieanne Kost
LAKE MEAD NATIONAL RECREATION AREA, NEVADA | In het Amerikaanse Lake Mead National Recreation Area, dat in 1964 als eerste door het Congres werd aangewezen als National Recreation Area, liggen drie woestijnen en heb je uitzicht op de Hoover Dam.
6
MOJAVEWOESTIJN NEVADA Kost adviseert om geen polarisatiefilter te gebruiken bij het maken van fotos vanuit een vliegtuig De ramen van de meeste commercile vliegtuigen zijn voorzien van een coating die reageert met polarisatiefilters waardoor de kleuren van fotos er kunstmatig uitzien
Julieanne Kost
MOJAVEWOESTIJN, NEVADA | Kost adviseert om geen polarisatiefilter te gebruiken bij het maken van foto's vanuit een vliegtuig. De ramen van de meeste commerciële vliegtuigen zijn voorzien van een coating die reageert met polarisatiefilters, waardoor de kleuren van foto's er kunstmatig uitzien.
Advertentie - Lees hieronder verder
7
GREAT SALT LAKE UTAH De oevers van het Great Salt Lake zijn een geliefde plek voor trekvogels als fluitzwanen witte pelikanen witmaskeribissen prairiemeeuwen geoorde futen slechtvalken en Amerikaanse zeearenden
Julieanne Kost
GREAT SALT LAKE, UTAH | De oevers van het Great Salt Lake zijn een geliefde plek voor trekvogels als fluitzwanen, witte pelikanen, witmaskeribissen, prairiemeeuwen, geoorde futen, slechtvalken en Amerikaanse zeearenden.
8
LANDMANNALAUGAR IJSLAND In het kleurige ryolietgesteente van Landmannalaugar in het natuurreservaat Fjallabak bevinden zich geothermale warmwaterbronnen voor een ontspannende duik
Julieanne Kost
LANDMANNALAUGAR, IJSLAND | In het kleurige ryolietgesteente van Landmannalaugar in het natuurreservaat Fjallabak bevinden zich geothermale warmwaterbronnen voor een ontspannende duik.
9
VALLEY OF FIRE STATE PARK NEVADA Het Valley of Fire State park vernoemd naar de bijzondere rode zandsteenformaties ligt 80 kilometer ten noordoosten van Las Vegas en is het oudste en grootste park van Nevada Het is een populaire wandel en fotobestemming
Julieanne Kost
VALLEY OF FIRE STATE PARK, NEVADA | Het Valley of Fire State park, vernoemd naar de bijzondere, rode zandsteenformaties, ligt 80 kilometer ten noordoosten van Las Vegas en is het oudste en grootste park van Nevada. Het is een populaire wandel- en fotobestemming.
Advertentie - Lees hieronder verder
10
ZUIDELIJK IJSLAND Kost houdt voor vertrek rekening met een aantal dingen Ze adviseert om als dat mogelijk is een zitplaats te kiezen vr de motoren om te voorkomen dat de uitlaatgassen van het vliegtuig voor vertekening zorgen en om donkere kleren aan te trekken voor zo min mogelijk weerspiegeling in het raam
Julieanne Kost
ZUIDELIJK IJSLAND | Kost houdt voor vertrek rekening met een aantal dingen. Ze adviseert om, als dat mogelijk is, een zitplaats te kiezen vóór de motoren, om te voorkomen dat de uitlaatgassen van het vliegtuig voor vertekening zorgen, en om donkere kleren aan te trekken voor zo min mogelijk weerspiegeling in het raam.

Fotografie

Verveling is normaal in de tunnels aangezien er weinig te doen is naast het gebruiken van drugs Maar Catalina schreef ook graag

Catalina leefde in de tunnels onder Boekarest

This is an image

Zo zwaar is de Yukon Quest sledehondenrace

Verloren Lost

Winnaars National Geographic Fotowedstrijd 2022

Gedeelde nummer 1 in de categorie dier CIRCLE OF LIFEBeschrijving door de fotograaf De reden waarom ik voor deze foto kies Het is een vloeiend geheel door de weerspiegeling de eekhoorn zijn houding lijkt door de reflectie in een cirkelvorm te zijn waardoor je een uniek beeld krijgt De kleuren en compositie zitten heel goed en de foto straalt enorm veel kracht en dynamiek uit

Winnaars National Geographic Fotowedstrijd 2022: publieksprijs

Advertentie - Lees hieronder verder
Advertentie - Lees hieronder verder