National Geographic presenteert: Podcast Buiten het kader

ELKE MAAND EEN NIEUWE AFLEVERING

In Buiten het kader nemen onze hosts Tim Beudel en Kevin van Huët je mee naar plekken waar je normaal gesproken niet zo snel zult komen. Aan de hand van gesprekken met experts duiken ze in de verhalen achter het bekende gele kader van National Geographic.

 

Te beluisteren via Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts of je favoriete streamingdienst.

AFLEVERINGEN

Buiten het kader aflevering 1

Meet the hosts

Tim Beudel

Tim is verantwoordelijk voor de TV-zenders en online content van National Geographic en National Geographic WILD in Nederland en Vlaanderen. Hij houdt zich bezig met het reilen en zeilen van de zenders en zowel de programmering uit de US als de lokale programma’s, zoals Kustwacht Caribisch Nederland. Tim werkt al ruim 20 jaar in de media en heeft met name interesse in thema’s als geschiedenis, cultuur en reizen. Ook is hij sinds 2021 lid van de jury van de jaarlijkse National Geographic Fotowedstrijd. Met de podcast Buiten het kader grijpt hij een nieuw en krachtig medium aan dat de onderwerpen op de verschillende media die National Geographic biedt kan ondersteunen en versterken. ‘Wij willen mensen inspireren de wereld te ontdekken. Met de grote populariteit van de podcasts hopen we daar weer een nieuwe bijdrage aan te gaan leveren’.

 

Kevin van Huët

Kevin is redacteur bij National Geographic Magazine, Traveler en Historia. Hij houdt zich bezig met het schrijven en redigeren van bijzondere reportages, is zo nu en dan onderweg als digital nomad om reisverhalen te maken en deed vorig jaar een aantal live interviews via het Instagramkanaal van National Geographic (@natgeonl). Hij is graag in het buitenland, vooral op plekken die bustoeristen liever links laten liggen. ‘Juist de bestemmingen waarvan je het op voorhand misschien niet verwacht, laten vaak een onuitwisbare indruk na. En ze leveren verhalen op die het goed doen op verjaardagen.’ Met Buiten het kader hoopt hij daar een aantal mooie bestemmingen aan toe te voegen. ‘Als redacteur van National Geographic heb je toegang tot plekken die normaal gesproken ongezien blijven. Met deze podcast hopen we de luisteraar mee te nemen in onze zoektocht naar zulke locaties.’

Buiten het kader wordt mogelijk gemaakt door Kloaq Audio Design, Sander Denneman, Effie KorpershoekKevin van Huët en Tim Beudel.

Meer van Nat Geo

First dinosaur found with a respiratory disease

Eerste registratie ooit van orka’s die ’s werelds grootste dieren, blauwe vinvissen, doden

Toezicht is het geheime wapen van de torenvalk

27 januari 2023

De dodelijke techniek van de springende spin: lokaliseren, berekenen, springen en doden

27 januari 2023

Slangentongen ruiken meer dan proeven

23 januari 2023

Alles over het nieuwe seizoen van Kustwacht Caribisch Gebied

Dit Jura-dier wordt al eeuwenlang vereerd in China en wordt nu met uitsterven bedreigd.

21 november 2022

Een koelbloedige moordenaar zet zijn zinnen op een babyaapje

21 november 2022

Dieren dromen ook – dit is wat we weten

Ontdek Nat Geo

 • Dieren
 • Milieu
 • Geschiedenis en Cultuur
 • Wetenschap
 • Reizen
 • Fotografie
 • Ruimte
 • Video

Over ons

Abonnement

 • Abonneren
 • Shop
 • Disney+

Volg ons

Copyright © 1996-2015 National Geographic Society. Copyright © 2015-2021 National Geographic Partners, LLC. Alle rechten voorbehouden.