Maak kans op een National Geographic Expeditions reis naar Peru!

Wandel jij straks tussen de ruïnes van Machu Picchu?woensdag 11 december 2019

Januari is Travel Month bij National Geographic. Elk weekend schotelen we je tv-programma’s over treinreizen, stedentrips en natuurdocumentaires voor en is er ook online extra aandacht voor onze favoriete bestemmingen en travel-lijstjes. Bekijk natgeo.nl/travelmonth voor de nieuwste artikelen en updates.

Ter ere van deze Travel Month geven wij een geheel verzorgde National Geographic Expeditions-reis naar Peru weg voor twee personen. Ontdek in 8 dagen de hoofdstad Lima, het wereldberoemde Machu Picchu, de culturele stad Cusco en de Heilige Vallei. 

Wil jij kans maken op deze te gekke prijs? Speel de quiz hieronder! 
Quiz niet zichtbaar? Accepteer de cookies en refresh deze pagina. 

Of je nu met een klein expeditieschip afgelegen havens wilt bezoeken of wilde dieren wilt leren kennen op safari, de reizen van National Geographic bieden exclusieve toegang tot projecten en andere exclusieve ervaringen die je nergens anders vindt. Ontdek hier meer over National Geographic Expeditions >

Lees meer