Europe From Above: Zweden

Europe from Above gaat boven Frankrijk, Griekenland, Hongarije, Zweden, Finland en Turkije de lucht in om Europa's mooiste culturele en geografische bezienswaardigheden te presenteren zoals je ze nog nooit eerder hebt gezien.

Published 3 feb. 2021 13:11 CET, Updated 5 feb. 2021 17:08 CET
Arbeiders verplaatsen hout van de stapels naar een trein.

Arbeiders verplaatsen hout van de stapels naar een trein.

Foto van National Geographic

Europe From Above gaat boven Frankrijk, Griekenland, Hongarije, Zwitserland, Finland en Turkije de lucht in om Europa's mooiste culturele en geografische bezienswaardigheden te presenteren zoals je ze nog nooit eerder hebt gezien. Prachtige hyper-lapse fotografie vanuit de lucht stelt ons in staat om een levendig portret te schetsen van deze regio's en de mensen die hun tradities in leven houden.

In deze aflevering van Europe From Above: ga mee op expeditie in het adembenemende Zweden!

Maandag 15 maart om 22:00 op National Geographic

Of kijk naar de herhaling op donderdag om 22:55

Lees meer