Exclusief: Deze klimmer maakte de grootste soloklim dit jaar – en het is niet Alex Honnold

Met weinig meer dan een paar klimschoenen, een pofzak en talent bedwong de 25-jarige Jim Reynolds een beroemde Patagonische berg (en klom weer naar beneden).

Fossiel van ‘wonderbaarlijke draak’ verandert evolutieverhaal dinosauriërs

De vondst volgt kort na de ontdekking van een andere sauropode en plaatst de evolutie van deze dinosauriërs in een heel ander daglicht.

Dit zijn de eerste jaguars die sinds decennia werden geboren in de Argentijnse moerassen

In het Iberá National Park werden twee welpjes geboren en onderzoekers proberen zo min mogelijk in hun leven in te grijpen. 
Argentinië

Bericht uit El Norte

Na twee nachtjes Buenos Aires reis ik rond door de provincies Salta, Tucumán en Jujuy, in het noordwesten van Argentinië. De route loopt van Salta naar Cafayate, van Cachi naar Tilcara en van Purmamarca terug naar Salta.
Argentinië

Videla en Paco

Samen met Santos, Ivan en Ariel wandelen fotograaf Raymond Rutting en ik door de bergen rond Tilcara. Het is niet zomaar een wandeling, en wel om twee redenen.
Argentinië

Mijn Buenos Aires

Een bezoek aan Buenos Aires zette Paul Römer volledig in vuur en vlam en dat kwam niet alleen door de Spaanse invloeden die in deze Argentijnse stad op bijna elke hoek te vinden zijn.
Argentinië

De ziel van Argentinië

Voor authentiek Argentinië (en de beste wijn) moet je in het noordwesten zijn. Een rondreis door een uitgestrekt en betoverend landschap.
Argentinië

Highlights Argentinië

Tropische regenwouden, grote ijsvlaktes en gletsjers, de zuidelijkste stad ter wereld en de trendy hoofdstad Buenos Aires. Dit zijn de highlights van Argentinië!
Argentinië

Luidruchtig ijs: de Perito Morenogletsjer

In het verre zuiden van Argentinië vind je de enige gletsjer ter wereld die maar niet kleiner wordt: de Perito Morenogletsjer.