Drie keer over land: sterke verhalen van vrouwelijke reizigers

Hoe je de spanning van het avontuur ontdekt in China, België en Colombia.

Ondertoerisme: deze bestemmingen willen jouw aandacht

In dit tijdperk van massatoerisme zien de minder drukbezochte bestemmingen nieuwe mogelijkheden.
België

Reizen naar België: 5 praktische vragen

Welke voorbereidingen moet je treffen voorafgaand aan je reis, waar moet je aan denken en wat mag je écht niet vergeten? De belangrijkste praktische vragen voor België op een rij.
België

Verlaten stad in Vlaanderen wordt graffitiparadijs

In de jaren ’60 ontvluchtten bijna alle inwoners hun stadje Doel, dat nu bekendstaat als een verlaten spookstad. De desolate plek is even unheimisch als fascinerend.
België

Gent: Ode aan een stad

Soms zijn de mooiste plekken op aarde dichterbij dan je verwachtte. Hoofdredacteur Aart Aarsbergen beschrijft zijn liefde voor Gent.
België

Highlights België

Bier, chocolade, patat, mooie historische steden en avontuur in de Ardennen. Dit zijn de highlights van België!
België

6x Redenen om Brussel te bezoeken

Brussel staat bekend als het politieke hart van Europa, maar is zo veel meer dan dat. Drink in de zomer een cocktail op het zonnige stadsstrand, proef de lekkerste chocola bij een chocolademuseum of eet een hapje in een romantisch boomhuis!
België

Citytrip Antwerpen: tips van de redactie

Een favoriet voor een gezellig dagje of weekendje weg bij velen en eigenlijk om de hoek: Antwerpen. We verzamelden onze favoriete adresjes en hotspots voor je!
België

Sporen van de Grote Oorlog

Tien jaar geleden was mijn reis naar het voormalige oorlogsfront in de Vlaamse Westhoek een indringende ervaring, die me nooit meer heeft losgelaten. Nu wilde ik weten hoe het leven áchter het front er was.