België

Reizen naar België: 5 praktische vragen

Welke voorbereidingen moet je treffen voorafgaand aan je reis, waar moet je aan denken en wat mag je écht niet vergeten? De belangrijkste praktische vragen voor België op een rij.
België

Verlaten stad in Vlaanderen wordt graffitiparadijs

In de jaren ’60 ontvluchtten bijna alle inwoners hun stadje Doel, dat nu bekendstaat als een verlaten spookstad. De desolate plek is even unheimisch als fascinerend.
België

Gent: Ode aan een stad

Soms zijn de mooiste plekken op aarde dichterbij dan je verwachtte. Hoofdredacteur Aart Aarsbergen beschrijft zijn liefde voor Gent.
België

Highlights België

Bier, chocolade, patat, mooie historische steden en avontuur in de Ardennen. Dit zijn de highlights van België!
België

6x Redenen om Brussel te bezoeken

Brussel staat bekend als het politieke hart van Europa, maar is zo veel meer dan dat. Drink in de zomer een cocktail op het zonnige stadsstrand, proef de lekkerste chocola bij een chocolademuseum of eet een hapje in een romantisch boomhuis!
België

Citytrip Antwerpen: tips van de redactie

Een favoriet voor een gezellig dagje of weekendje weg bij velen en eigenlijk om de hoek: Antwerpen. We verzamelden onze favoriete adresjes en hotspots voor je!
België

Sporen van de Grote Oorlog

Tien jaar geleden was mijn reis naar het voormalige oorlogsfront in de Vlaamse Westhoek een indringende ervaring, die me nooit meer heeft losgelaten. Nu wilde ik weten hoe het leven áchter het front er was.
België

Fine dining in de Brusselse tram

Op 30 augustus gaat er een nieuw seizoen van de Tram Experience van start in Brussel. Twee uur lang proef je van een zes- of zevengangenmenu in een tram omgetoverd tot een gastronomisch designrestaurant.
België

Fietssnelweg langs de Vlaamse kust

Burgemeesters van kuststeden slaan de handen ineen voor de aanleg van een fietssnelweg die langs de volledige Vlaamse kust loopt.