10x verrassende plekken voor sauna’s in Finland

Ga de kou met stoom te lijf in onder meer een reuzenrad, op een ijshockeybaan en in een Burger King (echt waar).
Finland

Bij de Kerstman thuis

Als iemand je ooit nog vertelt dat de Kerstman niet bestaat, verwijs hem of haar dan door naar Rovaniemi in Fins Lapland. Daar woont en werkt de enige echte Kerstman, en kunnen fans hem ontmoeten.
Finland

Reiswijzer: Fins Lapland

Een tocht met sledehonden, op bezoek bij de kerstman en dwalen door de sneeuw. Fins Lapland biedt het perfecte decor voor een winters sprookje.
Finland

Met je hamburger de sauna in

Bedwelmd onder de hitte van de sauna je tanden zetten in een dubbele Whopper. Wat klinkt als het begin van een fout vrijgezellenfeest, is in Finland serieuze business.
Finland

Saunatour in Finland

Wat is er lekkerder dan na een dag in de frisse buitenlucht opwarmen in de sauna? In Finland is het dé manier om te ontspannen. Wil je je lijf verwennen? Ga dan op saunatour! En dat is niet alleen lekker in de winter.
Finland

De magie van winters Lapland

Sledehonden, arctische landschappen en een bezoekje aan het dorp van de Kerstman. Traveler reisde naar Fins Lapland voor een winters avontuur.
Finland

Hotspot Helsinki

Helsinki zet de toon op het gebied van Design. Hoog tijd voor een stedentrip naar deze stijlvolle stad met een verfrissend creatieve vibe.
Finland

Highlights Finland

De trendy hoofdstad Helsinki, het ijskoude Lapland en de witte zandstranden op de Åland-eilanden. Dit zijn de highlights van Finland!