Guatemala

Reizen naar Guatemala: 5 praktische vragen

Welke voorbereidingen moet je treffen voorafgaand aan je reis, waar moet je aan denken en wat mag je écht niet vergeten? De belangrijkste praktische vragen voor Guatemala op een rij.
Guatemala

Sacha de Boer en Raymond Rutting in actie in Guatemala

Topfotografen Raymond Rutting en Sacha de Boer reisden voor National Geographic Traveler door Guatemala. Daar maakte ze foto's van onder meer Antigua, het ruïnecomplex Tikal en het Meer van Atitlán. Maar ook van elkaar!
Guatemala

Stiekeme bewondering in Guatemala

Een fotografische strijd kan heftige concurrentie opwekken tussen twee fotografen. Ondanks dat hebben Sacha de Boer en Raymond Rutting ook van elkaar geleerd, en hebben ze op reis ook bewondering voor elkaar gekregen.
Guatemala

Highlights Guatemala

Dit 'land van bomen' bestaat uit dichte bossen en hoge bergen, en kent de grootste bevolking van Centraal-Amerika. Guatemala is een land voor avonturen, maar kent bovendien een complexe en fascinerende culturele geschiedenis. De highlights!
Guatemala

Duel in Guatemala

Sacha de Boer en Raymond Rutting gingen in Guatemala een fotografische strijd aan. Exclusief voor Traveler doen ze verslag van hun ervaringen.
Guatemala

Op reportage in Guatemala

Twee fotografen, twee creatieve stijlen, één land. Raymond Rutting en Sacha de Boer reisden eind juni in opdracht van Traveler naar Guatemala. Daar gingen ze een fotografische strijd aan in het hartland van de Maya’s.