Nacht van de Radijs

Elk jaar op 23 december vieren ze in Oaxaca, Mexico de Noche de los Rabanos (Nacht van de Radijs), waar honderden uitgesneden rode en witte radijsjes tentoongesteld worden.
Mexico

De Mexicaanse nachtmerrie

In Mexico ligt het griezelige Isla de las Meñucas. Honderden zwaar verminkte poppen staren je aan op dit horroreiland.
Mexico

Mijn oma in Mexico

In de voetsporen van een rebelse voorouder in Centraal-Mexico.
Mexico

Als specialist op reis in Mexico

Mexico is helemaal niet zo onveilig en juist een prachtbestemming, zegt Quinten Jiskoot, reisspecialist Mexico voor Talisman travel design. Als bewijs beschrijft hij de ervaringen tijdens zijn trip van Mexico-stad naar het schiereiland Yucatán.
Mexico

Highlights Mexico

De levendige hoofdstad Mexico-stad, mayaruïnes op het schiereiland Yucatán en adembenemende witte zandstranden. Dit zijn de highlights van Mexico!
Mexico

Het verborgen paradijs van Mexico

Ver weg van de bewoonde wereld ligt ‘het verborgen paradijs’ van Tolantongo: natuurlijk warm mineraalwater klettert daar uit grotten in kalkstenen hottubs met een magistraal uitzicht op het Mexicaanse berglandschap.
Mexico

Reizen naar Mexico: 5 praktische vragen

Welke voorbereidingen moet je treffen voorafgaand aan je reis, waar moet je aan denken en wat mag je écht niet vergeten? De belangrijkste praktische vragen voor Mexico op een rij.
Mexico

Reiswijzer: Centraal-Mexico

De ‘Ruta de la Independencia’ in Mexico, verbindt Querétaro, San Miguel de Allende, Dolores Hidalgo en Guanajuato met elkaar – koloniale steden met een rijke cultuur waar de strijd om de Mexicaanse onafhankelijkheid begon.

48 uur in Mexico-stad

Mexico-stad in een notendop: een veelzijdige stad met gebruiksaanwijzing.