Met de trein door het geheimzinnige platteland van Noord-Korea

Deze spoorlijn loopt langs steden en dorpen die al sinds lange tijd voor buitenlanders zijn gesloten.
Noord-Korea

Reizen naar Noord-Korea: 5 praktische vragen

Welke voorbereidingen moet je treffen voorafgaand aan je reis, waar moet je aan denken en wat mag je écht niet vergeten? De belangrijkste praktische vragen voor Noord-Korea op een rij.
Noord-Korea

Noord-Korea door de ogen van een reisbegeleider

Stel: je wil op reis naar Noord-Korea, een van de meest gesloten landen ter wereld. Wat is er te zien en wat kun je verwachten? We vroegen het Jan Koning, die als reisbegeleider voor Koning Aap dit intrigerende land al meerdere keren bezocht.
Noord-Korea

Met de trein door Noord-Korea

Noord-Korea wil steeds meer buitenlandse toeristen lokken. Twee weken geleden opende het nieuwe Pyongyang International Airport. Koryo Tours introduceerde deze week een nieuwe tour: een rondreis met de trein.
Noord-Korea

Op reis naar... Noord-Korea?

Is Noord-Korea een aantrekkelijke bestemming? De staat richt zich meer en meer op de internationale reiziger.
Noord-Korea

Skiën in Noord-Korea

Het is weer eens wat anders: een wintersportvakantie naar Noord-Korea. Het gesloten land opende twee jaar geleden het eerste ski-resort waar je kunt kiezen uit negen verschillende pistes.
Noord-Korea

Highlights Noord-Korea

Het is misschien de laatste plek waar je aan denkt bij een vakantiebestemming, maar het ondoordringbare Noord-Korea opent langzaam maar zeker de deuren voor bezoekers. Een ding is zeker: een reis naar dit land is met geen andere vakantie te vergelijken.