Italië

De roze parel van Italië die te vaak wordt overgeslagen
Digital Nomad

De roze parel van Italië die te vaak wordt overgeslagen

Vrolijk lachende mensen, parels van Renaissancegebouwen en eindeloze roze steegjes om in te verdwalen. Dit is Ferrara: de stad die veel toeristen nog voorbij gaan!
Digital Nomad

5x Hotels in Italië voor op je bucketlist

Overnacht omringd door 18e-eeuwse fresco’s, tussen de wijn- en olijfgaarden van een historisch kasteel, in een hip appartement in het hart van Milaan of op een eiland in Venetië: dit zijn 5 bijzondere hotels in Italië, voor op je bucketlist.
Digital Nomad

Overnachten op een eiland bij Venetië

Eén tip als je naar Venetië gaat: overnacht in alle rust op het eiland Lido. Met de waterbus die contant vaart, sta je binnen tien minuten op het San Marcoplein.
Digital Nomad

Eén nacht in het hart van Milaan

Wat doe je als je slechts één nacht in Milaan hebt? Zorg voor een overnachting op een toplocatie zodat je te voet het beste van de stad kunt verkennen.
Digital Nomad

Slapen tussen 17de-eeuwse fresco’s in Pisa

Waar de mensenmassa in Pisa staat te dringen voor een foto met de scheve toren van Pisa, ben ik in de ban van de waanzinnige fresco’s van de Toscaanse stad.
Digital Nomad

6x Redenen waarom je in dit Toscaanse droomkasteel wil slapen

Ontsnap aan de drukte van Florence in Castello di Gabbiano, een historisch 14de-eeuws kasteel omgeven door 100 hectare aan olijfboom- en wijngaarden.
Digital Nomad

Stedenroadtrip door Italië: van Pisa naar Milaan

Slapen tussen 18e-eeuwse fresco’s met uitzicht op de toren van Pisa, tussen de wijn- en olijfgaarden van een historisch kasteel en op een eiland in Venetië. Ik ga bijzonder overnachten in Italië!
Hotels

De beste accommodaties ter wereld om het noorderlicht te bewonderen

Booking.com heeft de zeven meest sensationele noorderlichtbestemmingen voor je op een rij gezet. De zoektocht naar dit adembenemende natuurverschijnsel is een van de mooiste reizen die je kunt maken.

Overnachten

Hotels

6x Slapen onder de sterren

Ooit gehoord van de term astrotoerisme? Voor iedereen die graag naar de sterrenhemel staart vanaf bijzondere en exotische bestemmingen, heeft Booking.com een overzicht gemaakt van de mooiste accommodaties.
Hotels

4x Haunted hotels in Europa

Hou je wel van een beetje spanning en is Halloween je favoriete moment van het jaar? Booking.com biedt de uitkomst met een selectie van haunted hotels die je op ieder moment van het jaar kan bezoeken.
Hotels

Deze badkamers zijn groter dan je appartement

Van klassiek tot modern design, gevestigd in de skyline van Amerika of direct aan de oceaan in de Seychellen. Deze badkamers zijn zo spectaculair dat je ze absoluut niet mag missen. 
Hotels

Verborgen schatten: Van privé-eilanden tot boomhutten

Nieuwe plekken ontdekken en ontsnappen aan de werkelijkheid en aan het massatoerisme. Laat je door Booking.com meenemen naar de best bewaarde geheimen ter wereld!