Vietnam

Snelcursus Vietnamees straatvoedsel
Digital Nomad

Snelcursus Vietnamees straatvoedsel

‘Ik ben Ha. Zoals Haaa-noi!’ Ha, een kleine, lieve Vietnamees, neemt me mee door het échte Hanoi, om het lekkerste straatvoedsel van Vietnam te proeven. Leer eten als een Vietnamees!
Digital Nomad

Tea & talk in Kim Long Village

Ik ben nog maar een paar dagen in Vietnam, maar één ding is me alvast duidelijk: Vietnamezen zijn vreselijke praatgragen. Ze babbelen en lachen, over het leven en familie. Het liefst onder het genot van een kopje groene thee.
Digital Nomad

Op de markt in Saigon

Struin mee over de bizarre Ben Thanh markt van Saigon, waar je de vreemdste drankjes, kleurrijkste kramen en lekkerste gerechten vindt. Digital Nomad Veerle neemt je mee over de grootste markt van Ho Chi Minh City, in Vietnam!
Digital Nomad

Leven in de Mekongdelta

Mensen in het zuiden van Vietnam lijken vrolijker, vriendelijker en onbezorgder. Vooral in de Mekongdelta. Dit is de plek waar mensen uit Saigon hun pensioen komen vieren: het leven is hier goed.
Digital Nomad

Handleiding: oversteken in Vietnam

Miljoenen scooters en brommers zigzaggen door de straten van Vietnamese steden als Hanoi en Saigon. Verkeersregels lijken er niet te zijn en de weg oversteken is een serieuze uitdaging. Hoe steek je over in Vietnam?
Digital Nomad

Vietnamese vreetvreugde

Maandag 23 maart vlieg ik voor Traveler naar Vietnam: het land dat bekendstaat om zijn uitmuntende keuken, met verse ingrediënten en een unieke vermenging van smaken, texturen en temperaturen.