Kamperen op 2200m hoogte in de Oostenrijkse Alpen
Digital Nomad

Kamperen op 2200m hoogte in de Oostenrijkse Alpen

Wanneer iedereen op een zeker moment de bergtoppen verlaat, blijven wij achter voor een magische nacht onder de sterren. Dit is kamperen in Silvretta Montafon!

Oostenrijk

Digital Nomad

In dit verstopte stukje Oostenrijk verander je je levensstijl

Omringd door 36 bergen is er maar één weg die het Kleinwalsertal in én uit loopt. Deze afgelegen groene vallei in Oostenrijk is enkel te bereiken via Duitsland, wat het maakt tot een knus walhalla voor outdoorfanaten en rustzoekers.
Digital Nomad

Werken voor je eten: culinair hiken in Oostenrijk

Begeleid door klingelende koeienbellen wandel ik van voorgerecht naar hoofdgerecht tot nagerecht, met uitzicht over de ruig begroeide bergtoppen van het Brandnertal!
Digital Nomad

Op zoek naar de lekkerste kruiden van Oostenrijk

Mocht je ooit verdwalen in de Oostenrijkse Alpen, zal je niet snel verhongeren. Pas alleen wel op dat je de giftige bloemen laat staan!
Digital Nomad

Zomers genieten in de Alpen van Vorarlberg

Culinaire wandelingen, kruiden plukken en hiken om je innerlijke zelf te vinden. Ik trek me terug in de hoge Alpen van Vorarlberg!

Vorarlberg

Digital Nomad

6x Waanzinnige activiteiten in de kleinste regio van Oostenrijk

Ruige bergpieken rijzen rond de beschutte dalen omhoog, skiliften brengen je in de zomer zo naar de toppen voor spectaculaire wandelingen. In het uiterste westen van Oostenrijk ligt de kleinste deelstaat Vorarlberg: een regio tussen de Bodensee en 3000 meter hoge gebergtes. Ik ging er op avontuur. Van adembenemende Alpenmeren rondlopen tot overnachten op 2200 meter hoogte: dit zijn 6 redenen om deze zomer nog naar Vorarlberg te gaan!