5x Mooiste nationale parken in Peru
Peru

5x Mooiste nationale parken in Peru

Van de ruige pieken in het Andesgebergte tot uitgestrekte valleien, van de Amazone tot de woestijngebieden en van de uitgestrekte kustlijn tot de weelderige nevelwouden: dit zijn de hoogtepunten van de nationale parken in Peru.

Onontdekt Peru

Peru

Highlights Peru

Peru staat vooral bekend om de imposante archeologische vondsten in het Andesgebied. Maar er is meer te zien. Dit zijn de highlights!
Peru

7x Ecolodges in Peru om bij weg te dromen

Als het even kan, reizen we graag zo duurzaam mogelijk. In Peru is het niet lastig om dit voor elkaar te krijgen – comfort, stijl én duurzaamheid zijn verenigd in deze ecolodges.
Peru

De jungle in: het Amazonegebied van Peru

De langste rivier ter wereld en het omringende regenwoud hebben een enorme biodiversiteit. Ga met ons mee de jungle in en ontdek de Peruviaanse Amazone.
Peru

5x Unieke outdoor-avonturen in Peru

Eeuwenoude Inca-ruïnes, steile berghellingen, dorre woestijngebieden en tropische bergketens  – Peru heeft alles waar avonturiers van dromen.
Peru

7x Plekken in Peru die je nog niet kende

Hoeveel plaatsen in Peru kan jij opnoemen? Lima, Cusco, Machu Picchu en misschien Arequipa? Buiten de bekende trekpleisters ligt nog een wereld te ontdekken – bijvoorbeeld deze zeven onaangetaste plekken in Peru! 

Onontdekt Peru

Peru

Waarom Peru een culinaire topbestemming is

Behalve Machu Picchu heeft Peru nog een grote attractie: een veelvuldig bekroonde gastronomie. Hoe kreeg het land deze eminente culinaire reputatie?
Peru

Het Machu Picchu van Noord-Peru

De Chachapoyaruïnes die verscholen liggen in de hoge bergen van het Amazonegebied, worden ook wel het Machu Picchu van Noord-Peru genoemd: de komst van een kabelbaan maakt ze een stuk toegankelijker.
Peru

5x Tropisch warme surfspots in Peru

Onze huid heeft nood aan vitamine D, en onze benen aan een surfplank om de woelige wateren te trotseren. Op deze vijf surflocaties vind je in de golven de ultieme ontsnapping!
Peru

Zandsurfen op de hoogste duinen ter wereld

Zin in zandsurfen? Ga dan naar Ica in het zuidwesten van Peru, waar de hoogste zandduinen ter wereld opdoemen. Sandboarding is er intens populair.