Java’s pronkstuk: ’s Werelds grootste boeddhistische tempel
Indonesië

Java’s pronkstuk: ’s Werelds grootste boeddhistische tempel

Op het dichtstbevolkte eiland ter wereld ligt een uiterst sereen en imposante tempel. De Borobudur op Java is een eeuwenoud eerbetoon aan het boeddhisme.

Indonesië

Indonesië

Reis naar Indonesië met FOX, verre reizen van ANWB

Verre reizen. Met FOX is dat de wereld ontdekken en vakantie vieren. Kiest u voor een comfortabele groeps- of single reis of juist voor een privé reis naar Indonesië? Wij nemen u graag mee!
Indonesië

Ubud: Het culturele hart van Bali

In dit helende paradijs wandel je over diepgroene rijstvelden, eet je chefwaardige gerechten met een Indonesische twist en snuif je cultuur als nooit te voren.
Indonesië

6x Het beste van Bali

Er is een goede reden dat Bali het populairste eiland van Indonesië is. Het veelzijdige eiland heeft sprookjesachtige tempels, unieke natuurgebieden en een kunstzinnige hoofdstad.
Indonesië

12x Highlights in Indonesië om niet te missen

Spiritualiteit zweeft in de lucht en de talloze tempels maken de cultuur van het land tastbaar. Daarnaast zorgt moeder natuur voor een breed scala aan idyllische eilanden, machtige vulkanen en mysterieuze regenwouden. Dit zijn de highlights van Indonesië!

Indonesië

Indonesië

7x Redenen om Sumatra te bezoeken

Het op een na grootste eiland van Indonesië is een droombestemming voor natuurliefhebbers. Het ongerepte regenwoud, de kleurrijke onderwaterwereld en bijzondere dieren maken Sumatra een van de paradijselijkste delen van Indonesië.
Indonesië

Oog in oog met orang-oetans op Sumatra

Het Indonesische eiland Sumatra is minder toeristisch dan Bali of Java, maar extreem populair onder liefhebbers van natuur, vulkanen en... orang-oetans!
Indonesië

5x De mooiste hotels van Indonesië

Slapen op de verschillende eilanden binnen Indonesië is net zo veelzijdig als de archipel zelf. We hebben enkele bijzondere hotels uitgelicht!
Indonesië

De wonderlijke dodencultuur van Zuid-Sulawesi

Van rotsgraven tot babylijkjes die in een boom worden begraven, de bijzondere begrafenisrituelen van de Toraja’s op Zuid-Sulawesi trekken jaarlijks veel toeristen.
Indonesië

7x Hemelse Indonesische gerechten + een recept

Er zijn maar weinig mensen die zich niet kunnen vinden in Indonesisch eten. Hou jij meer van de malse vleesgerechten of vegetarische gadogado? Hier onze favoriete Indonesische gerechten, inclusief recept!
Indonesië

De Gili-eilanden, tropische parels van Lombok

Iedereen weet dat Indonesië een paradijselijke bestemming is, maar de Gili-eilanden zijn nog net iets paradijselijker dan de rest van het land...