Televisie En Video

The Hot Zone: wat gebeurt er als angst besmettelijk wordt?

Kijk vanaf 12 september iedere donderdagavond om 21:00 naar de spannende thrillerserie The Hot Zone. Friday, July 19, 2019

Door Redactie

De zesdelige thrillerserie The Hot Zone is geïnspireerd op de gebeurtenissen rondom een ebola-uitbraak in Amerika in 1989. Luitenant-kolonel Dr. Nancy Jaax brengt zichzelf in dodelijk gevaar wanneer ze probeert te voorkomen dat het virus zich verspreidt onder de menselijke populatie.

Dit waarschuwende verhaal benadrukt de angstaanjagende realiteit dat de mens de krachten van de natuur blijft onderschatten. De serie verkent ook de ongemakkelijke vraag wiens leven van belang is te midden van een crisis. 

Kijk vanaf 12 september iedere donderdagavond om 21:00 naar een dubbele aflevering van The Hot Zone.