The Hot Zone - een bloedstollende dramaserie

Ontdek de spannende thrillerserie The Hot Zone.

Friday, July 19, 2019,
Door Redactie
Trailer The Hot Zone
Trailer The Hot Zone

 

De zesdelige thrillerserie The Hot Zone is geïnspireerd op de gebeurtenissen rondom een ebola-uitbraak in Amerika in 1989. Luitenant-kolonel Dr. Nancy Jaax brengt zichzelf in dodelijk gevaar wanneer ze probeert te voorkomen dat het virus zich verspreidt onder de menselijke populatie.

Dit waarschuwende verhaal benadrukt de angstaanjagende realiteit dat de mens de krachten van de natuur blijft onderschatten. De serie verkent ook de ongemakkelijke vraag wiens leven van belang is te midden van een crisis. 

The Hot Zone is vanaf 12 september iedere donderdagavond om 21:00 te zien en wordt in dubbele afleveringen uitgezonden. Alvast exclusief kennismaken met de serie? Claim hieronder jouw code voor de exclusieve preview. Niet zichtbaar? Refresh de pagina. 

lees meer

The Hot Zone

Kijk vanaf 12 september iedere donderdagavond om 21:00 naar een dubbele aflevering van The Hot Zone. 
Lees meer