National Geographic op het Wildlife Film Festival Rotterdam

Ben jij bij de vertoning van onze films?

Gepubliceerd 17 okt. 2019 13:55 CEST

Tijdens het Wildlife Film Festival Rotterdam worden jaarlijks de nieuwste en mooiste wildlife films van over de hele wereld openbaar vertoond in hartje Rotterdam. Dit jaar vindt de 5de editie plaats van woensdag 30 oktober tot en met zondag 3 november 2019 in Cinerama Filmtheater in Rotterdam.

Deze editie zijn er ook twee films van National Geographic geselecteerd: 

Birth of a Pride - donderdag 31 oktober om 21:15
In Selinda, Botswana waren bijna alle leeuwen uitgestorven door de jacht. Er bleven nog maar twee leeuwen over, maar dankzij conservatie is het aantal toegenomen tot meer dan zestig. Beleef dit hartverwarmende verhaal door de ogen van de leeuwen die tegen alle verwachting in overleefden. Zes welpen verkennen de wereld terwijl ze leren jagen, hun plek leren kennen in de groep en overleven in de nu florerende wildernis.

The Flood - vrijdag 1 november om 19:15
In Botswana, het hart van zuidelijk Afrika’s grootste woestijn, ligt een wonder: De Okavangodelta. Als één van de meest diverse leefgebieden op aarde ondergaat het elk jaar een epische transformatie wanneer de woestijn verandert in een water wonderland. Voor velen zijn de overstromingen van levensbelang, maar voor anderen betekend het een tijd van overleven. Feit is dat Afrika’s grote overstromingen het leven van alle bewoners van de Okavangodelta regeert.

Lees meer

Ontdek Nat Geo

 • Dieren
 • Milieu
 • Geschiedenis en Cultuur
 • Wetenschap
 • Reizen
 • Fotografie
 • Ruimte
 • Video

Over ons

Abonnement

 • Abonneren
 • Schrijf je in
 • Shop
 • Disney+

Volg ons

 • Gebruiksvoorwaarden
 • Privacyverklaring
 • Cookiebeleid
Copyright © 1996-2015 National Geographic Society. Copyright © 2015-2017 National Geographic Partners, LLC. Alle rechten voorbehouden.