Maak kans op een FLASKE-pakket

Kijk vanaf 29 januari naar Running Wild with Bear Grylls op National Geographic.dinsdag 14 januari 2020

Meegedaan met de winactie? Bedankt voor je deelname! Met wie zou jij kunnen overleven in de wildernis? Tag je maatje hier, laat diegene ook meedoen aan de actie en maak dubbel kans op de prijs. 

FLASKE is tegen plasticvervuiling en gaat de strijd aan voor een beter milieu. Door middel van duurzame producten, die op dagelijkse basis te gebruiken zijn, creëert het merk een grote positieve impact op het welzijn van de planeet en onszelf. De producten zijn milieubewustheid, van de hoogste kwaliteit en zijn gericht op persoonlijke gezondheid. Ze zorgen voor een stukje duurzaamheid in jouw day to day life. Met de winactie maak je kans op een FLASKE drinkfles én sportdop. Waar je ook naartoe gaat: jij neemt je drinkwater veilig mee.

Wat doe je als je vast komt te zitten op een onbewoonde plek zoals een woestijn, jungle of gletsjer? Bear Grylls neemt bekende wereldburgers zoals Channing Tatum en Cara Delevigne mee op reis om ze te droppen in de wildernis, én te leren overleven. Running Wild with Bear Grylls is vanaf 29 januari elke woensdag om 21:00 te zien op National Geographic. 

Om te overleven is water cruciaal. Bear Grylls laat zien hoe je zelfs op de zwaarste plekken drinkbaar water kunt vinden. Tip van Bear: water is vaak lastig te vinden, dus neem genoeg mee om te overleven en zorg dat je het goed kunt bewaren. Bijvoorbeeld met de waterflessen met sportdop van FLASKE. Door de vele beschikbare kleuren vind je hem in de wildernis altijd terug! Met jouw deelname aan de winactie maak je kans op een FLASKE-survivalpakket.

Lees meer over Running Wild with Bear Grylls > 

Klik hier om terug te gaan naar de quiz > 

Lees meer over FLASKE >