Nieuw op TV: Running Wild with Bear Grylls

Ga mee de wildernis in met Bear Grylls én zijn wekelijkse gast!

Gepubliceerd 7 jan. 2020 13:37 CET, Geüpdatet 5 nov. 2020 06:20 CET
sintec-show-180123

Vanaf 29 januari kijk je elke woensdagavond naar 'Running Wild with Bear Grylls'. In zijn nieuwe programma gaat Bear Grylls terug naar de wildernis met een aantal bekende Hollywoodsterren. Van superhelden tot prijswinnende entertainers, hij neemt ze allemaal mee op een barre tocht door de wildernis. Zo gaat hij op pad met bijvoorbeeld Cara Delevigne, Channing Tatum en Alex Honnold. Benieuwd wie hij waar naartoe meeneemt?

29 januari: Cara Delevigne in Sardinia Mountains 
5 februari: Brie Larson in The Pearl Islands 
12 februari: Armie Hammer in Sardinia 
19 februari: Channing Tatum in de bergen in Noorwegen 
16 februari: Zachary Quinto in The Panama Jungle 
4 maart: Rob Riggle in Ijsland
11 maart: Bobby Bones in de Noorse Fjorden
18 maart: Alex Honnold in De Zwitserse Alpen
25 maart: Dave Bautista in Glen Canyon, Arizona
1 april: Joel McHale in Arizona Slot Canyons 

Running Wild with Bear Grylls
Vanaf 29 januari elke woensdag om 21:00 op National Geographic.

Zelf is Grylls erg enthousiast over deze nieuwe serie: "Dit seizoen voelt groter en meer gedurfd dan we ooit hebben gedaan, met zwaardere missies, meer wilde locaties en de meest ongelooflijke line-up aan bekende gasten." Hij wil de kijker met dit programma vooral een lading moed meegeven: "Het is altijd wat eng om nieuwe dingen te proberen, zeker in de wildernis waar niets voorspelbaar is. Ik ben van tevoren waarschijnlijk even nerveus als de celebs, maar de truc is om je angsten onder ogen te zien en gewoon door te blijven gaan. De show draait om leren van de natuur en het ontwikkelen van een 'geef nooit op'-mentaliteit die je mee terug neemt naar je dagelijks leven."

Ga mee op pad: vanaf 29 januari 2020 elke woensdag om 21:00 op National Geographic. 
De afleveringen worden elke zaterdag om 19:00 en zondag om 22:00 herhaald. 

Lees meer