Een nieuw seizoen: Running Wild with Bear Grylls

Ga mee de wildernis in met Bear Grylls én zijn wekelijkse gast!

Door Redactie
Gepubliceerd 29 mrt. 2021 13:16 CEST, Geüpdatet 8 apr. 2021 10:25 CEST

Vanaf 12 april kijk je elke maandagavond naar 'Running Wild with Bear Grylls'. In het nieuwe seizoen gaat Bear Grylls terug naar de wildernis met een aantal bekende Hollywoodsterren. Van superhelden tot prijswinnende entertainers, hij neemt ze allemaal mee op een barre tocht door de wildernis. Benieuwd wie hij waar naartoe meeneemt?

12 april: Anthony Mackie in the Italian Dolomites
19 april: Terry Crews in The Icelandic Highlands
26 april: Danica Patrick in the Moab Desert
10 mei: Rainn Wilson in Utah's La Sal Mountains
17 mei: Keegan-Michael Key in the Icelandic Lava Fields
24 mei: Danny Trejo in the Moab Desert
31 mei: Bobby Bones and Caitlin Parker in the Sierra Nevada

"Er bestaat geen twijfel dat het leven voor zo velen over de hele wereld moeilijk is in deze tijd, maar als er iets is, dan is het wel dat deze tijd ons allemaal veerkracht leert en er is geen betere leermeester dan de natuur. Het is voor mij een voorrecht om weer de wildernis in te gaan met zoveel beroemde gasten”, zegt presentator Bear Grylls. “Ik ken de kracht van het leven om nooit op te geven en dit nieuwste seizoen heeft dat in overvloed getest. In elk van deze moeilijke, meedogenloze omgevingen, van woestijnen tot hoge bergen, zien we deze beroemdheden een aantal ongelooflijk intieme- en eerlijke momenten delen. Om daar deel van uit te maken, is een krachtige inspiratie - en dat is op dit moment zo nodig."

Overleven is de naam van de aflevering met Emmy®-genomineerde ster Terry Crews (Brooklyn Nine-Nine) als hij samen met Bear een epische reis maakt door het verraderlijke terrein van IJsland om ijskoud water over te steken en tegelijkertijd onderkoeling te voorkomen. De favoriet van vele Running Wild fans, Bobby Bones (Breaking Bobby Bones), is terug en neemt deze keer zijn verloofde Caitlin Parker mee in hun eerste gezamenlijke televisieoptreden. Hun vermogen om op elkaar te vertrouwen, in de ruige wildernis van het oostelijke gebergte van de Sierra Nevada, wordt op de proef gesteld wanneer ze poema's moeten opsporen, torenhoge zandstenen kliffen moeten afdalen en voedsel moeten zoeken onder met ijs bedekte watervallen.

Ben jij al enthousiast? Ga mee op pad: vanaf 12 april 2021 elke maandag om 21:00 op National Geographic. 

Lees meer

Dit vindt u misschien ook interessant

Televisie En Video
Tweede Wereld oorlog programmering
Televisie En Video
Het voorjaar op National Geographic
Televisie En Video
Kijk dit in januari op National Geographic
Televisie En Video
Ontdek meer - Ga mee op avontuur
Televisie En Video
Uit onderzoek blijkt: vrouwen zien dingen letterlijk anders dan mannen

Ontdek Nat Geo

 • Dieren
 • Milieu
 • Geschiedenis en Cultuur
 • Wetenschap
 • Reizen
 • Fotografie
 • Ruimte
 • Video

Over ons

Abonnement

 • Abonneren
 • Schrijf je in
 • Shop
 • Disney+

Volg ons

Copyright © 1996-2015 National Geographic Society. Copyright © 2015-2021 National Geographic Partners, LLC. Alle rechten voorbehouden.