Win: tickets voor nieuwe film Het Wilde Avontuur

Gebaseerd op het legendarische avontuur van Jack London, vertelt 20th Century Fox het avontuurlijke verhaal van de heldhaftige hond Buck in The Call of the Wild.dinsdag 11 februari 2020

Gebaseerd op het legendarische avontuur van Jack London, vertelt 20th Century Fox het avontuurlijke verhaal van de heldhaftige hond Buck in Het Wilde Avontuur (Oorspronkelijke titel: The Call of the Wild). Zijn rustige leventje komt plotseling op zijn kop te staan wanneer hij van zijn thuis in Californië wordt weggerukt en in de woeste natuur van de Yukon in Canada terechtkomt tijdens de Goudkoorts van eind 19e eeuw. Als het nieuwste lid van een postbezorgings-hondenteam, waarvan hij tot leider uitgroeit, beleeft Buck het avontuur van zijn leven. Hij vindt daarmee zijn roeping in het leven en wordt zijn eigen baas. Bekijk hier de trailer.

De film is vanaf 19 februari te zien in de bioscoop (zowel in Engelstalige als Nederlandstalige versie). Wil jij gratis naar deze film? Wij geven 20x 2 bioscoopkaarten weg, te gebruiken bij een bioscoop naar keuze. Doe mee met de winactie hieronder en maak kans! 
Formulier niet zichtbaar? Accepteer onze cookies en ververs deze pagina.