Kerst 2020 op National Geographic

Verwen jezelf deze kerst met de leukst, mooiste en bijzonderste afleveringen van jouw favoriete series op National Geographic.

Door Redactie
Gepubliceerd 18 dec. 2020 16:37 CET

Donderdag 24 december

18:00 The Incredible Dr. Pol: Jingle Pols - Christmas Special

Terwijl de familie het huis versiert voor de kerst, denken Dr. Pol en Charles na over de afgelopen jaren in de kliniek en op de boerderij.

Weidman, Michigan: Dr. Pol en Charles Pol zitten voor kerstbomen en bespreken de feestdagen.

Foto door © NGC / NGT

19:00 - 23:00 Superstructures: Engineering Marvel's

In deze nieuwe serie laten we aan de hand van CGI-techniek hoogstandjes uit de bouwtechnische wereld zien. Van de grootste vliegtuigen tot gigantische gebouwen en ruimteschepen.

23:00 - Notre Dame: The Incredible Race Against the Inferno

15 april 2019, 18.20. Het alarm gaat af terwijl de dienst voor Heilige Maandag wordt gehouden in de Notre Dame. We bekijken de 15-uur durende race tegen de klok om de brandende Notre Dame te blussen.

00:00 - De Genua brugramp in Italië

In dit programma besteden we aandacht aan de instorting van de Ponte Morandi in Genua die 43 mensen het leven heeft gekost.

Vrijdag 25 december

10:00 - 14:00 America's National Parks marathon

Een waanzinnige serie over het leven in de nationale parken in Amerika, inclusief Yellowstone, Yosemite, en Everglades.

14:00 - 18:00 Best of From Above marathon

Een marathon met de meest spectaculaire From Above afleveringen van afgelopen jaar met onder andere India en Scotland From Above. 

Cirkelvormige Phumdis drijven bovenop het grootste zoetwatermeer in Noordoost-India, Loktak.

Foto door National Geographic/Abhik Wadhwa

18:00 - 23:00 Dr. Pol winter marathon

Vandaag een wintermarathon van Dr. Pol! De allerkoudste en kerstigste afleveringen komen voorbij, in onder andere North Pol Express en Love At Frost Side.

23:00 - 1:00 Secrets of the Zoo 

Secrets of the Zoo biedt een kijkje achter de schermen van Columbus Zoo and Aquarium. Er worden dramatische, hartverwarmende en hilarische verhalen vertelt over dieren, zoals ziektes en bevallingen. 

Zaterdag 26 december

7:00 - 10:00 Secrets of the Zoo marathon

Secrets of the Zoo biedt een kijkje achter de schermen van Columbus Zoo and Aquarium. Er worden dramatische, hartverwarmende en hilarische verhalen vertelt over dieren, zoals ziektes en bevallingen. 

10:00 - 14:00 Food Factory marathon

Achter elke zak chips, ieder blikje bier en ieder brood zit een geïndustrialiseerde productielijn. Met dit bijzondere kijkje achter de schermen ontdek je hoe je lievelingseten tot stand komt.
 

Lady Fortune Christmas Truffle Cake Pops.

Foto door Cineflix 2016

14:00 - 18:00 Great Inventions marathon

Onze voorouders zouden deze wereld amper herkennen. We zijn op de maan geland en sturen robots naar uithoeken van het zonnestelsel. Deze serie eert de grote uitvindingen die onze wereld veranderden.

18:00 Megastructures: Sagrada Familia

Megastructures: Sagrada Familia werkt een blik op een van de meest slimme en inspirerende constructies in Europa. De Sagrada Familia representeert de harmonie tussen oud en nieuw, ontwerpers van Middeleeuwse kathedralen en postmodernistische geniën. 

19:00 The Jesus Mysteries

Jezus van Nazareth is waarschijnlijk de bekendste naam uit de geschiedenis van de mensheid. Niet alleen vormt hij de kern van het geloof van miljoenen Christenen, maar zijn verhaal leverde een rijke inspiratiebron op voor duizenden boeken, films en documentaires. ‘The Jesus Mysteries’ werpt een nieuw licht op een aantal van de belangrijkste momenten op aarde en biedt nieuwe aanknopingspunten, die een verrassend inzicht bieden in zijn leven. 

21:00 Saving Notre Dame

15 april 2019, 18.20. Het alarm gaat af terwijl de dienst voor Heilige Maandag wordt gehouden in de Notre Dame. We bekijken de 15-uur durende race tegen de klok om de brandende Notre Dame te blussen.

22:00 Lost Treasures of the Maya Snake Kings

De jungle in Centraal-Amerika is een van de laatste ongerepte gebieden. Daar brengt nieuwe technologie verandering in, want het grootste luchtonderzoek ooit legt een complexe beschaving vast. 

23:00 Petra: Secrets of the Ancient Builders

In het hart van de woestijn in Jordanië ligt de eeuwenoude, mysterieuze stad Petra. Hoe is dit architectonische wereldwonder meer dan 2000 jaar geleden opgebouwd?

Zondag 27 december

8:00 - 12:00 Food Factory marathon

Achter elke zak chips en reep choclade en elk blikje bier en brood zit een productieproces dat die producten bij de consumenten brengt. Food Factory biedt een inkijkje in deze processen.

12:00 - 16:00 America's National Parks marathon

Een waanzinnige serie over het leven in de nationale parken in Amerika, inclusief Yellowstone, Yosemite, en Everglades.

16:00 - 18:00 Dog Impossible

We kijken mee hoe Matt op vindingrijke wijze het gedrag van honden aanpast. Ontdek de inspirerende verhalen en handige tips.

Matt Beisner, gastheer van National Geographic's DOG: IMPOSSIBLE.

Foto door National Geographic

18:00 - 20:00 Thailand From Above

Van de spectaculaire bergen in het noorden tot het puntje van het Maleisisch schiereiland in het zuiden: beleef Thailand als nooit tevoren aan de hand van unieke luchtbeelden.

Meer kerst

Op zoek naar eeuwenoude kersttradities in Thüringen

Waarom sommige mensen Kerstmis in januari vieren

De verrassende oorsprong van de Kerstman

Lees meer

Dit vindt u misschien ook interessant

Televisie En Video
Tweede Wereld oorlog programmering
Televisie En Video
Het voorjaar op National Geographic
Televisie En Video
The Incredible Dr. Pol 10
Televisie En Video
Kijk dit in januari op National Geographic
Televisie En Video
Trafficked With Mariana Van Zeller

Ontdek Nat Geo

 • Dieren
 • Milieu
 • Geschiedenis en Cultuur
 • Wetenschap
 • Reizen
 • Fotografie
 • Ruimte
 • Video

Over ons

Abonnement

 • Abonneren
 • Schrijf je in
 • Shop
 • Disney+

Volg ons

Copyright © 1996-2015 National Geographic Society. Copyright © 2015-2021 National Geographic Partners, LLC. Alle rechten voorbehouden.