Ineza Umuhoza Grace

Gepubliceerd 31 mrt. 2022 19:10 CEST

Ineza Umuhoza Grace is een eco-feminist (gelooft in de duurzaamheid van het ecosysteem en in de kracht van vrouwen om de verandering te leiden) impactgedreven actor in de klimaatverandering. Ze gelooft in het delen van stemmen in de frontlinie in het streven naar klimaatrechtvaardigheid. Ze is de oprichter van de door jongeren geleide Rwandese non-profitorganisatie: The Green Protector (AKA the Green Fighter), waar ze als Executive Officer fungeert, en de mede-oprichter van de Loss and Damage Youth Coalition, waar ze als coördinator fungeert. Ze maakt deel uit van het Rwandese delegatieteam van onderhandelaars onder het UNFCCC (United Nations Framework Convention on Climate Change).

Lees meer

Dit vindt u misschien ook interessant

Televisie En Video
Magda Bou Dagher Kharrat
Televisie En Video
Tom Matthews
Televisie En Video
Gergana Daskalova
Televisie En Video
Bear Grylls
Televisie En Video
Hazen Audel

Ontdek Nat Geo

 • Dieren
 • Milieu
 • Geschiedenis en Cultuur
 • Wetenschap
 • Reizen
 • Fotografie
 • Ruimte
 • Video

Over ons

Abonnement

 • Abonneren
 • Schrijf je in
 • Shop
 • Disney+

Volg ons

Copyright © 1996-2015 National Geographic Society. Copyright © 2015-2021 National Geographic Partners, LLC. Alle rechten voorbehouden.