Je huis als expositieruimte voor kunst en fotografie, het kan met The Frame van Samsung

Een Monet aan de muur? Of liever een bekroonde natuurfoto? Met The Frame, een televisie en kunstwerk inéén, tover je je woonkamer of keuken om tot kunstgalerij.

Door Samsung
Gepubliceerd 21 feb. 2022 16:31 CET
Met The Frame exposeer je prachtige (natuur)foto’s in je huis. Geneviève (2019) van Petros Koublis.

Met The Frame exposeer je prachtige (natuur)foto’s in je huis. Geneviève (2019) van Petros Koublis.

Foto door Samsung

Pas de lijst van The Frame aan aan je interieurstijl.

Foto door Samsung

Hou je van kunst en fotografie maar ook van afwisseling? Een investering in een enkel kunstwerk of een prachtige natuurfoto voor aan de muur is soms een lastige keuze. Met The Frame, een televisie en kunstwerk inéén, biedt Samsung je een perfecte combinatie van kunstbeleving en beeldkwaliteit. Wanneer je de elegant vormgegeven televisie niet gebruikt, transformeert deze tot een slanke omlijsting voor een door jouw gekozen kunstwerk of foto. In de digitale Art Store kies je uit maar liefst 1500 verschillende kustwerken en foto’s. Al gelang je stemming of de sfeer die je in huis wilt creëren, kun je bovendien naar hartenlust afwisselen. Kies voor werken van beroemde kunstenaar en fotografen, of exposeer je eigen foto’s.   

The Frame past zich automatisch aan aan het omgevingslicht.

Foto door Samsung

It’s all in the details

Met een diepte van amper 25 mm is het nieuwste model van The Frame is dunner dan ooit. Daarnaast is het beeld subliem: dankzij de 4K QLED-beeldkwaliteit geniet je nog meer van favoriete tv-programma’s, films en documentaires.

Met één druk op de knop verandert de televisie in een kunstwerk. De helderheidssensor detecteert het omgevingslicht en past automatisch de helderheid en kleurtoon van het scherm aan voor een natuurlijke belichting. Zo zie je je kunst dus altijd zoals het bedoeld is, dag en nacht. En wanneer je niet in de buurt bent, schakelt het scherm – dat voorzien is van een bewegingssensor – automatisch uit om energie te besparen.

Ook je eigen foto’s uploaden en exposeren behoort tot de mogelijkheden.

Foto door Samsung

Omlijst je favoriete momenten

Met My Collection kun je eenvoudig ook je eigen foto's uploaden en tentoonstellen – het interne geheugen van 16GB is goed voor zo'n 1200 beelden. Stuur de foto’s via je smartphone of een usb-stick naar The Frame. Creëer een persoonlijke galerij met jouw favoriete foto’s en bepaal zelf hoe lang ze op het scherm staan.

Wall of Frame

Niet alleen heb je de mogelijkheid om de kunstwerken die je vertoont te wisselen, ook de lijst van The Frame is te personaliseren en aan te passen aan je interieur. Omlijst The Frame met een klassieke omranding om er een kunstmuur van te maken, kies voor een strak vormgegeven fotolijst, en wissel af met kleuren als walnoot, terracotta, wit en teak. Met de handige configurator tool creëer je een eigen Wall of Frame.  

Lees meer

Dit vindt u misschien ook interessant

Fotografie
Tien gedenkwaardige foto’s uit de special ‘Year in Pictures 2021’
Fotografie
De National Geographic Fotowedstrijd 2021: and the winner is...
Fotografie
Fotowedstrijd 2021: tips van expert Jasper Doest
Fotografie
Fotowedstrijd 2021: tips van expert Sacha de Boer
Fotografie
Dit zijn de mooiste fotografiegebieden van Nederland en Vlaanderen

Ontdek Nat Geo

 • Dieren
 • Milieu
 • Geschiedenis en Cultuur
 • Wetenschap
 • Reizen
 • Fotografie
 • Ruimte
 • Video

Over ons

Abonnement

 • Abonneren
 • Schrijf je in
 • Shop
 • Disney+

Volg ons

Copyright © 1996-2015 National Geographic Society. Copyright © 2015-2021 National Geographic Partners, LLC. Alle rechten voorbehouden.