Overleeft deze cheetah deze razende zebra?
1:10
Jonge cheeta's wachten op de pasgeboren zebra's, maar deze keer werd het roofdier de prooi! Beelden van de tv-serie Grote migraties.
2:55

Hyena's stelen de prooi van krokodillen

In de duisternis van de nacht verzamelt de troep hyena’s zich rond een drinkplaats en kijkt toe terwijl een krokodil een litschiewaterbok doodt en moet touwtrekken voor zijn feestmaal.
2:30

Nijlpaard vs. nijlpaard

Twee mannelijke nijlpaarden strijden om territorium en partners. De vechtersbazen kunnen twee ton wegen; dat brengt een flinke botsing teweeg tussen de titanen. Afbeeldingen uit de show "World's Deadliest".
5:09

Versterken van gezond hondengedrag

Matt Beisner ontmoet de gestresste Monkey en leert zijn gezin hoe gezond hondengedrag te belonen. Beelden uit de show "Dog: Impossible".
2:20

Vaticaanstad From Above

Thierry Roch van de Zwitserse Garde jogt vroeg in de ochtend door Rome voordat de straten zwart zien van de toeristen | Beelden van de tv-serie Europe from Above – Italië.
4:15

Hoe het oplossen van dit medische mysterie levens redde

In deze aflevering vertellen we hoe een 19e-eeuwse strijd leidde tot een medische doorbraak. De scheikundige Louis Pasteur werd uitgedaagd om te bewijzen dat onzichtbare deeltjes (ziektekiemen) ziekten veroorzaakten. Dat deed hij door schapen in te zetten. Terwijl media uit de hele wereld hem nauwlettend volgden en er vijftig schapen klaarstonden, wachtte de wetenschappelijke wereld met ingehouden adem op de ontdekking die de medische wetenschap op zijn kop zou zetten en ontelbare levens zou redden.
4:41

Hoe apocalypsen de weg vrij maakten voor de mens (en griezelvogels)

Iedereen gaat ervan uit dat massaextincties iets slechts zijn. Maar ondanks het feit dat daarbij levensvormen uitsterven, dragen ze ook bij aan het ontstaan van nieuwe soorten.