Publieksprijs categorie Dier: gedeelde eerste plaats

Gedeelde nummer 1 in de categorie dier CIRCLE OF LIFEBeschrijving door de fotograaf De reden waarom ik voor deze foto kies Het is een vloeiend geheel door de weerspiegeling de eekhoorn zijn houding lijkt door de reflectie in een cirkelvorm te zijn waardoor je een uniek beeld krijgt De kleuren en compositie zitten heel goed en de foto straalt enorm veel kracht en dynamiek uit
Gedeelde nummer 1 in de categorie dier: CIRCLE OF LIFE. Beschrijving door de fotograaf: De reden waarom ik voor deze foto kies: Het is een vloeiend geheel door de weerspiegeling, de eekhoorn zijn houding lijkt door de reflectie in een cirkelvorm te zijn, waardoor je een uniek beeld krijgt. De kleuren en compositie zitten heel goed en de foto straalt enorm veel kracht en dynamiek uit.
NIKI COLEMONT

Publieksprijs categorie Mens

Nummer 1 in de categorie mensBOEREN VOOR EEUWIGBeschrijving van de fotograaf Deze melkveehouder op pensioen geniet van zijn dagelijkse blik op de koeien die ondertussen al door zijn kleinzoon worden verder gezet
Nummer 1 in de categorie mens: BOEREN VOOR EEUWIG. Beschrijving van de fotograaf: Deze melkveehouder op pensioen geniet van zijn dagelijkse blik op de koeien, die ondertussen al door zijn kleinzoon worden verder gezet.
ILSE LOUWAGIE

Publieksprijs categorie Landschap

Nummer 1 in de categorie landschapZON  WOLKEN BOVEN DIJLEVALLEIBeschrijving van de fotograaf s Ochtends om 920 uur op 18 mei 2022 schoot ik dit plaatje met mn DJI Air 2 drone Je ziet de rivier Dijle meanderen door de vallei welke omgeven is met akkers en groen De zon reflecteert in de rivier maar in de lucht zie je enkel haar stralen omgeven door een dichte bewolking
Nummer 1 in de categorie landschap: ZON & WOLKEN BOVEN DIJLEVALLEI. Beschrijving van de fotograaf: ’s Ochtends om 9.20 uur op 18 mei 2022, schoot ik dit plaatje met m’n DJI Air 2 drone. Je ziet de rivier ’Dijle’ meanderen door de vallei, welke omgeven is met akkers en groen. De zon reflecteert in de rivier, maar in de lucht zie je enkel haar stralen omgeven door een dichte bewolking.
FILIP MAES