Skip to Content

Grotten met menselijke overblijfselen uit de Middle Stone Age

Reisjournalist Veerle Witte ontdekt de Klipgat Caves, een serie kalkstenen grotten in het natuurreservaat Walker Bay waar de eerste sporen van de vroege moderne mens zijn gevonden, de belangrijkste voorouder van de huidige mens.
door Veerle Witte
gansbaaipinterest icon
Robin Visser
1
gansbaai
Robin Visser
Advertentie - Lees hieronder verder
Advertentie - Lees hieronder verder

Fotografie

bijenbal

De voortplanting van een honingloze bij

seizoenen op spitsbergen

Spitsbergen: de snelst opwarmende plek op aarde

2005 arbeiders met plastic overalls en ademhalingsmaskers ter bescherming houden kort pauze terwijl ze gaten boren voor steunstangen in de wankele betonnen sarcofaag een constructie die na de explosie in de haast werd gebouwd om het radioactieve afval van reactor 4 te isoleren hun werk is gevaarlijk de straling is binnen zo hoog dat ze continu hun geigertellers in de gaten moeten houden ze mogen slechts een dienst van 15 minuten per dag draaien

Binnen in de ontplofte reactor van Tsjernobyl

de wadden vanuit de lucht

Zo zag je de Wadden nog nooit

Advertentie - Lees hieronder verder
Advertentie - Lees hieronder verder