MERU NATIONAL PARK KENIAWe kwamen halverwege de middag aan in het Meru National Park tijdens het regenseizoen in september We volgden de paden en zagen aan het einde van de dag een grote groep rondtrekkende Afrikaanse olifanten met kalveren waarschijnlijk waren ze op zoek naar nieuwe voedergronden De hete en stoffige omstandigheden bij zonsondergang voegden gewoon iets extras toe aan een onvoorstelbare en onvergetelijke stemming en sfeer

Elk jaar reizen mensen de hele wereld over om wilde dieren in hun natuurlijke omgeving te kunnen observeren. De momenten die ze daarbij vastleggen – van zeehonden in de ijzige diepten van de Zuidelijke Oceaan tot orang-oetans in het hart van de jungle in Borneo – boezemen ontzag in voor onze wilde planeet en spreken mensen aan die streven naar een band met de natuur en al haar bewoners.

Dompel jezelf onder in deze fotogalerij van deelnemers aan de National Geographic Travel Photo Contest van 2019 en ervaar de magie die deze fotografen in hun unieke en ontroerende belevenissen in het wild hebben vastgelegd.

Dit artikel werd oorspronkelijk in het Engels gepubliceerd op NationalGeographic.com