Skip to Content

Dit zijn de meest bewandelbare steden in Amerika

Neem de tijd voor de perfecte wandeling in deze tien prachtige Amerikaanse steden, van Portland tot New Orleans.
SEATTLE WASHINGTON Volg je maag in Seattle Begin bij Pike Place Market Liefhebbers van schaal of schelpdieren kunnen terecht bij Pike Place Chowder in Beechers Handmade Cheese serveren ze heerlijke zuivelproducten en de smakelijke zoete Russische delicatessen van Piroshky Piroshky zijn het wachten waard Loop verder langs de baai voor een schitterend uitzicht wandel door het Olympic Sculpture Park en ga naar de iconische Space Needle voor een adembenemende blik op de stad 23 kilometerpinterest icon
Berthold Steinhilber, Laif, Redux
1
SEATTLE WASHINGTON Volg je maag in Seattle Begin bij Pike Place Market Liefhebbers van schaal of schelpdieren kunnen terecht bij Pike Place Chowder in Beechers Handmade Cheese serveren ze heerlijke zuivelproducten en de smakelijke zoete Russische delicatessen van Piroshky Piroshky zijn het wachten waard Loop verder langs de baai voor een schitterend uitzicht wandel door het Olympic Sculpture Park en ga naar de iconische Space Needle voor een adembenemende blik op de stad 23 kilometer
Berthold Steinhilber, Laif, Redux
SEATTLE, WASHINGTON | Volg je maag in Seattle. Begin bij Pike Place Market. Liefhebbers van schaal- of schelpdieren kunnen terecht bij Pike Place Chowder, in Beecher’s Handmade Cheese serveren ze heerlijke zuivelproducten en de smakelijke zoete Russische delicatessen van Piroshky Piroshky zijn het wachten waard. Loop verder langs de baai voor een schitterend uitzicht, wandel door het Olympic Sculpture Park en ga naar de iconische Space Needle voor een adembenemende blik op de stad. (2,3 kilometer)
2
BOSTON MASSACHUSETTS De historische straten van Boston worden gekenmerkt door groene pleinen en de rivier de Charles Bekijk eerst de John Fitzgerald Kennedy National Historic Site in Coolidge Corner en trotseer daarna de wachtrij bij Zaftigs voor typisch Joodse delicatessen Neem een rustpauze in het vredige en beschutte Halls Pond Sanctuary Loop vervolgens via Beacon Street naar Fenway Park om een wedstrijd in het stadion te bekijken als je kaartjes hebt weten te bemachtigen Anders kun je in Bleacher Bar terecht 3 kilometer
Thomas Linkel, Laif, Redux
BOSTON, MASSACHUSETTS | De historische straten van Boston worden gekenmerkt door groene pleinen en de rivier de Charles. Bekijk eerst de John Fitzgerald Kennedy National Historic Site in Coolidge Corner en trotseer daarna de wachtrij bij Zaftigs voor typisch Joodse delicatessen. Neem een rustpauze in het vredige en beschutte Hall’s Pond Sanctuary. Loop vervolgens via Beacon Street naar Fenway Park om een wedstrijd in het stadion te bekijken als je kaartjes hebt weten te bemachtigen. Anders kun je in Bleacher Bar terecht. (3 kilometer)
3
SAVANNAH GEORGIA Savannah is zeer voetgangersvriendelijk De plaats staat bekend om de antebellumarchitectuur fraai onderhouden tuinen en schaduwrijke pleinen met eikenbomen vol Spaans mos Tillandsia usneoides Wandel na een kop koffie in Sentient Bean door het majestueuze Forsyth Park en duik wat kunstgalerien in Loop vervolgens naar de Savannah River waar je je in het hippe ongedwongen restaurant Treylor Park op het beste eten van de stad kunt storten In deze parel kun je nostalgische films kijken terwijl je geniet van kunstig vervaardigde tacos en creatieve cocktails 24 kilometer
Taylor Glenn, Redux
SAVANNAH, GEORGIA | Savannah is zeer voetgangersvriendelijk. De plaats staat bekend om de antebellumarchitectuur, fraai onderhouden tuinen en schaduwrijke pleinen met eikenbomen vol Spaans mos (Tillandsia usneoides). Wandel na een kop koffie in Sentient Bean door het majestueuze Forsyth Park en duik wat kunstgalerieën in. Loop vervolgens naar de Savannah River, waar je je in het hippe, ongedwongen restaurant Treylor Park op het beste eten van de stad kunt storten. In deze parel kun je nostalgische films kijken terwijl je geniet van kunstig vervaardigde taco’s en creatieve cocktails. (2,4 kilometer)
Advertentie - Lees hieronder verder
4
NEW ORLEANS LOUISIANA Begin op Jackson Square het hart van het French Quarter de meest iconische wijk van New Orleans Dit is de oudste meest bezochte en meest voetgangersvriendelijke buurt Luister naar de muziek van lokale muzikanten en loop door naar Caf Du Monde voor beignets en caf au lait voordat je het Museum of Death en het Voodoo Museum bezoekt 19 kilometer
Melanie Stetson Freeman, Christian Science Monitor/Getty Images
NEW ORLEANS, LOUISIANA | Begin op Jackson Square, het hart van het French Quarter, de meest iconische wijk van New Orleans. Dit is de oudste, meest bezochte en meest voetgangersvriendelijke buurt. Luister naar de muziek van lokale muzikanten en loop door naar Café Du Monde voor beignets en café au lait voordat je het Museum of Death en het Voodoo Museum bezoekt. (1,9 kilometer)
5
PORTLAND OREGON Met de rivier Willamette het Forest Park en verschillende tuinen en moerasgebieden is Portland een van de groenste steden van het land Neem een kijkje in Portland Japanese Garden voordat je naar het Portland Art Museum gaat Terwijl je noordwaarts naar Powells City of Books s werelds grootste boekwinkel met nieuwe en tweedehands boeken loopt kun je naar hartenlust winkelen en eten Les je dorst vervolgens bij Deschutes een van de populairste brouwerijen van de stad 34 kilometer
Stéphan Gladieu, Figarophoto, Redux
PORTLAND, OREGON | Met de rivier Willamette, het Forest Park en verschillende tuinen en moerasgebieden is Portland een van de groenste steden van het land. Neem een kijkje in Portland Japanese Garden voordat je naar het Portland Art Museum gaat. Terwijl je noordwaarts naar Powell’s City of Books (’s werelds grootste boekwinkel met nieuwe en tweedehands boeken) loopt, kun je naar hartenlust winkelen en eten. Les je dorst vervolgens bij Deschutes, een van de populairste brouwerijen van de stad. (3,4 kilometer)
6
WASHINGTON DC De hoofdstad van het land is een lappendeken van verschillende wijken met elk een eigen charme Begin voor een langer uitstapje met een PopTart bij Teds Bulletin Struin daarna Eastern Market af en baan je slingerend een weg door de National Mall Ontdek de monumenten en eindig je wandeling in het Georgetown Waterfront Park met een cupcake van Baked Wired 72 kilometer Heb je weinig tijd Wandel door de Smithsonian National Zoo doe nieuwe energie op met Salvadoriaans eten van Don Juans in Mount Pleasant en ontspan in Meridian Hill Park Dat kun je het beste op een zondag doen wanneer een drumcirkel wordt gevormd 23 kilometer
Bill O'Leary, The Washington Post/Getty Images
WASHINGTON, D.C. | De hoofdstad van het land is een lappendeken van verschillende wijken, met elk een eigen charme. Begin voor een langer uitstapje met een Pop-Tart bij Ted’s Bulletin. Struin daarna Eastern Market af en baan je slingerend een weg door de National Mall. Ontdek de monumenten en eindig je wandeling in het Georgetown Waterfront Park met een cupcake van Baked & Wired. (7,2 kilometer) Heb je weinig tijd? Wandel door de Smithsonian National Zoo, doe nieuwe energie op met Salvadoriaans eten van Don Juan’s in Mount Pleasant en ontspan in Meridian Hill Park. Dat kun je het beste op een zondag doen, wanneer een drumcirkel wordt gevormd. (2,3 kilometer)
Advertentie - Lees hieronder verder
7
CHARLESTON SOUTH CAROLINA De beroemde en fotogenieke stad Charleston is met haar geplaveide straten en kleurrijke gebouwen een geweldige plek voor doehetzelfrondleidingen Begin bij White Point Garden loop naar de historische herenhuizen in het French Quarter en neem een kijkje in het Old Slave Mart Museum Ga tot slot een hapje eten bij Gaulart Maliclet een bruisend caf waar heerlijk Frans eten snel wordt geserveerd op gemeenschappelijke tafels 24 kilometer
Peter Frank Edwards, Redux
CHARLESTON, SOUTH CAROLINA | De beroemde en fotogenieke stad Charleston is met haar geplaveide straten en kleurrijke gebouwen een geweldige plek voor doe-het-zelfrondleidingen. Begin bij White Point Garden, loop naar de historische herenhuizen in het French Quarter en neem een kijkje in het Old Slave Mart Museum. Ga tot slot een hapje eten bij Gaulart & Maliclet, een bruisend café waar heerlijk Frans eten snel wordt geserveerd op gemeenschappelijke tafels. (2,4 kilometer)
8
NEW YORK NEW YORK Of je nu in Midtown Manhattan of in Park Slope in Brooklyn bent de oneindige diversiteit van de straten van New York is ongevenaard Maak een uitstapje naar Bryant Park en bezoek de New York Public Library het Rockefeller Center en het Museum of Modern Art Haal daarna een bagel en eet deze op in Central Park waar je lekker mensen kunt kijken 34 kilometer Of volg de High Line helemaal naar het Whitney Museum voordat je gaat lunchen in Chelsea Market 24 kilometer
Christian Heeb, Laif, Redux
NEW YORK, NEW YORK | Of je nu in Midtown Manhattan of in Park Slope in Brooklyn bent, de oneindige diversiteit van de straten van New York is ongeëvenaard. Maak een uitstapje naar Bryant Park en bezoek de New York Public Library, het Rockefeller Center en het Museum of Modern Art. Haal daarna een bagel en eet deze op in Central Park waar je lekker mensen kunt kijken. (3,4 kilometer) Of volg de High Line helemaal naar het Whitney Museum voordat je gaat lunchen in Chelsea Market. (2,4 kilometer)
9
PHILADELPHIA PENNSYLVANIA Van de wijken met bakstenen gebouwen tot de levendige waterkant Philadelphia is overladen met geschiedenis Proef eerst het lokale eten in de bruisende Reading Terminal Market Loop daarna door Independence Mall om iconische plekken te zien waaronder de Liberty Bell Een tocht door deze stad is niet compleet zonder een Philly cheesesteak Maar je moet zelf bepalen waar je deze koopt Op loopafstand vind je onder meer Pats Jims en Sonnys 45 kilometer
Stéphan Gladieu, Figarophoto, Redux
PHILADELPHIA, PENNSYLVANIA | Van de wijken met bakstenen gebouwen tot de levendige waterkant, Philadelphia is overladen met geschiedenis. Proef eerst het lokale eten in de bruisende Reading Terminal Market. Loop daarna door Independence Mall om iconische plekken te zien, waaronder de Liberty Bell. Een tocht door deze stad is niet compleet zonder een Philly cheesesteak. Maar je moet zelf bepalen waar je deze koopt. Op loopafstand vind je onder meer Pat’s, Jim’s en Sonny’s. (4-5 kilometer)
Advertentie - Lees hieronder verder
10
SANTA FE NEW MEXICO Santa Fe voelt als een kleine stad ondanks de grootschalige kunstscene met meer dan tweehonderd kunstgalerien op een oppervlakte van vijf vierkante kilometer Begin bij Santa Fe Plaza waar vaak markten en festivals worden gehouden Loop vervolgens door Canyon Road om de bloemen van de leemstenen hacienda El Zaguan en Bandelier Garden te bewonderen Bezoek het Museum of Spanish Colonial Art of het Museum of International Folk Art Volg het Old Santa Fe Trail en sluit de dag bij Tomasitas af met typisch eten uit het zuidwesten 66 kilometer
Fausto Giaccone, Anzenberger, Redux
SANTA FE, NEW MEXICO | Santa Fe voelt als een kleine stad, ondanks de grootschalige kunstscene (met meer dan tweehonderd kunstgalerieën op een oppervlakte van vijf vierkante kilometer). Begin bij Santa Fe Plaza, waar vaak markten en festivals worden gehouden. Loop vervolgens door Canyon Road om de bloemen van de leemstenen hacienda El Zaguan en Bandelier Garden te bewonderen. Bezoek het Museum of Spanish Colonial Art of het Museum of International Folk Art. Volg het Old Santa Fe Trail en sluit de dag bij Tomasita’s af met typisch eten uit het zuidwesten. (6,6 kilometer)
Meer van
 
preview for Natuur

Reizen

vakantie in oostenrijk
National Geographic + Oostenrijks Toeristenburo

St. Johann in Salzburg: speelkwartier in de Alpen

kust van capri

De 7 mooiste plekken op het Italiaanse Capri

turkmenistan de hel van karakum

De poort naar de hel vind je in Turkmenistan

vakantie in oostenrijk
National Geographic + Oostenrijks Toeristenburo

Brandnertal en Klostertal: twee dalen, één hart

Advertentie - Lees hieronder verder
Advertentie - Lees hieronder verder