De kano is voor dit inheems meisje onmisbaar voor haar tocht over de Amazone in Peru, maar is ook een prachtig vervoermiddel voor reizigers die het tropisch regenwoud vanaf het water willen verkennen. De stilte op de machtige rivier wordt slechts onderbroken door de slagen van de peddels en het gezang van duizenden vogels. Klimplanten, varens en paranotenbomen vormen een schitterend groen decor waarin slingeraapjes, anaconda’s en de jaguar proberen te overleven.

De rijkdom van deze goeddeels verborgen biodiversiteit wordt zichtbaar dankzij de optische prestaties en het unieke ergnomisch design van de Swarovski Optik EL 32. Deze buitengewoon lichte en compacte kijker, verkrijgbaar met 8x en 10x vergroting, is de beste keus wanneer grootte en gewicht een belangrijke rol spelen, zoals op de Amazone, waar je onder meer exemplaren van het zwartgezichtslingeraapje dichtbij kunt toveren.

Ook zwartgezichtslingeraapjes in de Amazone haal je dichtbij
Ook zwartgezichtslingeraapjes in de Amazone haal je dichtbij.
Michael Langford, Getty

Innovatieve technologie en optimaal comfort

De innovatieve technologie van de Swarovski Optik EL 32, die verkrijgbaar is met 8x en 10x vergroting, staat garant voor kristalheldere en natuurgetrouwe beelden en een groot gezichtsveld. De oogdoppen zijn individueel verstelbaar en naar eigen wens af te stellen.

De donkergroene EL 32 is de kleinste variant in de nieuwe EL-serie en door de compacte grootte en het lichte gewicht de ideale verrekijker voor op reis. Het unieke ergonomische design zorgt voor optimaal comfort. De EL 32 is 13,8 centimeter lang en 12,6 centimeter breed en weegt slechts 595 gram. Het nieuwe FieldPro-package maakt de Swarovski Optik EL32 de meest gebruikersvriendelijke en comfortabele verrekijker.

This is an image

De draaibare draagriemconnector die zich aanpast aan elke beweging en die je snel en flexibel bevestigt en wisselt dankzij de bajonetsluiting draagt daar zeker aan bij. Door de praktische sluiting stel je de draagriem met een simpele beweging snel en geruisloos op de gewenste lengte in. Over de objectiefbeschermkappen hoef je je geen zorgen te maken, die zitten stevig bevestigd aan de verrekijker. De open EL-grip zorgt voor een vaste grip, ook bij langdurig gebruik of wanneer je de verrekijker met één hand vasthoudt. Klik voor extra productinformatie.

De Swarovski Optik EL 32 maakt deel uit van de nieuwste EL-familie, waartoe ook de grotere EL 42 en EL 50 behoren. De verrekijkers zijn te verkrijgen bij speciaalzaken.