Jonge adelaarsjagers bereiden zich voor op een wedstrijd tijdens het Festival van de Gouden Adelaar in Bajanlgi in Mongoli Hoewel ik altijd een buitenstaander zal blijven is het terugkeren naar bepaalde plekken  in plaats van telkens weer een nieuw land te zien  voor mij een van de meest bevredigende manieren om te reizen zegt fotografe Hannah Reyes Morales Als je telkens weer terugkomt op een bepaalde plek leg je diepere contacten en bouw je meer inzichten op Lees meer over het leven van nomadische herders in Mongoli

Het coronavirus mag dan dit jaar onze reismogelijkheden hebben beperkt, maar de pandemie heeft onze passie voor het verkennen van de wereld niet verminderd. Terwijl we halsreikend uitkijken naar het moment waarop we weer volop kunnen reizen, hebben we onze favoriete fotografen gevraagd naar die bestemmingen waar ze het liefst naartoe zouden gaan als de pandemie eenmaal ten einde is. We hopen dat deze prachtige beelden je inspireren tot toekomstige reizen en je herinneren aan de adembenemende landschappen en taferelen die de wereld heeft te bieden.

(Ontdek ook deze opkomende bestemmingen voor 2021.)

Een sterke reisfoto heeft niet alleen de kracht om een verhaal te vertellen, maar kan ons er ook aan herinneren dat we buitengewone schoonheid en betekenisvolle momenten op elk moment en overal ter wereld kunnen vinden. Of je de volgende keer nu een afgelegen bestemming bezoekt of op onderzoek uitgaat in je eigen achtertuin, we hopen dat deze foto’s zullen inspireren tot avontuurlijke voornemens voor het nieuwe jaar.

Dit artikel werd oorspronkelijk in het Engels gepubliceerd op NationalGeographic.com.