De wereldwijde verspreiding van het coronavirus hindert reizigers. Blijf op de hoogte van de wetenschap achter de uitbraak>>

Achttien tijdloze foto’s die herinneren aan het genot van reizen

Verken de wereld met deze indrukwekkende foto’s van National Geographic-fotografen.

Gepubliceerd 28 dec. 2020 11:13 CET

Het coronavirus mag dan dit jaar onze reismogelijkheden hebben beperkt, maar de pandemie heeft onze passie voor het verkennen van de wereld niet verminderd. Terwijl we halsreikend uitkijken naar het moment waarop we weer volop kunnen reizen, hebben we onze favoriete fotografen gevraagd naar die bestemmingen waar ze het liefst naartoe zouden gaan als de pandemie eenmaal ten einde is. We hopen dat deze prachtige beelden je inspireren tot toekomstige reizen en je herinneren aan de adembenemende landschappen en taferelen die de wereld heeft te bieden.

(Ontdek ook deze opkomende bestemmingen voor 2021.)

Een sterke reisfoto heeft niet alleen de kracht om een verhaal te vertellen, maar kan ons er ook aan herinneren dat we buitengewone schoonheid en betekenisvolle momenten op elk moment en overal ter wereld kunnen vinden. Of je de volgende keer nu een afgelegen bestemming bezoekt of op onderzoek uitgaat in je eigen achtertuin, we hopen dat deze foto’s zullen inspireren tot avontuurlijke voornemens voor het nieuwe jaar.

Dit artikel werd oorspronkelijk in het Engels gepubliceerd op NationalGeographic.com.

Lees verder

Kijk dit in januari op National Geographic

Lees meer

Ontdek Nat Geo

 • Dieren
 • Milieu
 • Geschiedenis en Cultuur
 • Wetenschap
 • Reizen
 • Fotografie
 • Ruimte
 • Video

Over ons

Abonnement

 • Abonneren
 • Schrijf je in
 • Shop
 • Disney+

Volg ons

 • Gebruiksvoorwaarden
 • Privacyverklaring
 • Cookiebeleid
Copyright © 1996-2015 National Geographic Society. Copyright © 2015-2017 National Geographic Partners, LLC. Alle rechten voorbehouden.