Europe From Above: Hongarije

Europe from Above gaat boven Frankrijk, Griekenland, Hongarije, Zweden, Finland en Turkije de lucht in om Europa's mooiste culturele en geografische bezienswaardigheden te presenteren zoals je ze nog nooit eerder hebt gezien.

Published 3 feb. 2021 13:11 CET, Updated 5 feb. 2021 17:07 CET
205_Hungary_EuropeFromAbove_LR_004.png

Het drijvende dorp Lake Bokod.

Foto van National Geographic

Europe From Above gaat boven Frankrijk, Griekenland, Hongarije, Zweden, Finland en Turkije de lucht in om Europa's mooiste culturele en geografische bezienswaardigheden te presenteren zoals je ze nog nooit eerder hebt gezien. Prachtige hyper-lapse fotografie vanuit de lucht stelt ons in staat om een levendig portret te schetsen van deze regio's en de mensen die hun tradities in leven houden.

Deze maandag in Europe From Above: reis door Hongarije. Het land van de schitterende uitzichten en betoverende architectuur.

Maandag 8 maart om 22:00 op National Geographic

Of kijk naar de herhaling op donderdag om 22:55

Lees meer