Skip to Content

Waarom we massaal onze rust zoeken in yoga

Yoga is duizenden jaren oud, maar springlevend. Vooral omdat het de moderne mens veel lijkt te bieden.
Een vrouw ligt in Sawasana in een studio in Beijing Yoga kwam in China langzaam op gang er heerste argwaan tegenover de spirituele aspecten ervan Inmiddels verspreidt het zich snelpinterest icon
Andy Richter
1
Een vrouw ligt in Sawasana in een studio in Beijing Yoga kwam in China langzaam op gang er heerste argwaan tegenover de spirituele aspecten ervan Inmiddels verspreidt het zich snel
Andy Richter
Een vrouw ligt in Sawasana in een studio in Beijing. Yoga kwam in China langzaam op gang, er heerste argwaan tegenover de spirituele aspecten ervan. Inmiddels verspreidt het zich snel.
2
Bob Gregory brengt geholpen door Paris Kaye een opwaartse groet tijdens een aangepaste yogales voor volwassenen met een beperking in een revalidatiecentrum in de staat Minnesota Gregory heeft hersenverlamming
Andy Richter
Bob Gregory brengt, geholpen door Paris Kaye, een opwaartse groet tijdens een aangepaste yogales voor volwassenen met een beperking in een revalidatiecentrum in de staat Minnesota. Gregory heeft hersenverlamming.
3
Ashley Craven voor en Carla Torres wonen een les bij in het Naval Medical Center San Diego De les is op doktersadvies beschikbaar voor aanstaande en jonge moeders die zelf bij de marine zitten of van wie de echtgenoot bij de marine zit
Andy Richter
Ashley Craven (voor) en Carla Torres wonen een les bij in het Naval Medical Center San Diego. De les is op doktersadvies beschikbaar voor aanstaande en jonge moeders die zelf bij de marine zitten of van wie de echtgenoot bij de marine zit.
Advertentie - Lees hieronder verder
4
Ashtangayoga bestaat uit een serie krachtige yogahoudingen Deze les in India wordt gegeven door Saraswathi Jois die het vak van haar vader leerde Ze is de eerste vrouw in Mysore die mannen en vrouwen samen lesgeeft
Andy Richter
Ashtanga-yoga bestaat uit een serie krachtige yogahoudingen. Deze les in India wordt gegeven door Saraswathi Jois, die het vak van haar vader leerde. Ze is de eerste vrouw in Mysore die mannen en vrouwen samen lesgeeft.
Watch Next
 
preview for Cultuur & samenleving

Cultuur en samenleving

tijdens de heilige maand ramadan proberen moslims dichter bij allah te komen door te vasten om te zien naar anderen en te bidden zoals ook deze palestijnse man die bidt in de grote moskee in gazastad

Ramadan: heilige maand in de islamitische cultuur

de kolenmijn mount thorley warkworth in hunter valley australië

Solastalgie: heimwee naar een verloren wereld

antelope valley

Website van National Geographic is vernieuwd

Als we het hebben over het erwteneiwit van een populaire plantaardige burger moeten we bedenken dat die burger niet is gemaakt van verse doperwtjes uit de tuin maar van een ingredint waaraan maar weinig mensen in de supermarkt aandacht besteden gele spliterwten die in gekookte vorm tot populaire Indiase dals worden verwerkt schrijft Mark Wilson

Zal plantaardig vlees de Amerikaanse honger naar het échte spul ooit stillen?

Advertentie - Lees hieronder verder
Advertentie - Lees hieronder verder